Bucureștiul a primit 100 de milioane de lei pentru alimentarea cu energie termică de la GuvernGuvernul a aprobat, luni, alocarea a peste 100 milioane de lei, din fondul de rezervă aflat la dispoziția Executivului, pentru sistemul termic în București, Giurgiu și Buzău, potrivit Mediafax.

Radet
Radet

Guvernul a aprobat alocarea unei sume din fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului, pentru unele unități administrativ teritoriale, în vederea asigurării continuității serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat, populației. Este vorba despre suma de 100 de milioane de lei pentru București, 16,5 milioane de lei pentru Buzău și pentru Giurgiu.

Pentru comuna Toporu, din Giurgiu, au fost alocate 1,5 milioane de lei, tot din fondul de rezervă bugetară al Guvernului pentru continuarea unui proiect de investiții privind canalizarea din comună
Din fondul de intervenție la dispoziția Guvernului, a mai fost alocată suma de 400.000 de lei pentru comuna Movila Miresei din Brăila, pentru reparații centrul social pentru persoane cu handicap, unde a avut loc o explozie.

Etichete: Bucureşti, căldură, fonduri de rezerva, RADET

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h