Bucureştiul mai vrea MALL-URI. Unde este posibil să apară noi centre comerciale în CapitalăPe o piaţă aflată în continuă expansiune unde centrele co­mer­ciale continuă să se deschidă de la an la an, doar două zone ale Capitalei au rămas încă neacoperite și anume centrul şi partea de nord-est a Bucureștiului.

Zone in care vor aparea noi mall-uri in Capitala
Zone în care vor aparea noi mall-uri in Capitală

O zonă neacoperită până acum este partea de nord-vest, care are potenţial atât din punctul de vedere al infrastructurii, cât şi în ceea ce priveşte dezvoltarea rezidenţială. Acesta este, probabil, unul dintre puţinele locuri unde se mai poate deschide un centru comercial. De asemenea, mai există zona centrală, cu proiectul Casa Radio, un proiect dominant care poate fi exploatat în acest sens", a declarat Oana Iliescu, managing director în cadrul companiei de servicii imobiliare DTZ, potrivit ZF.

Ali Ergun Ergen, care a condus mallurile Plaza şi Băneasa din Bucureşti, este de părere că cererea din partea clienţilor este cea care dictează deschiderea de noi proiecte.

Citește și Peste 500 de locuinţe de lux vor fi finalizate în zona de nord a Capitalei, în următorii doi ani

Depinde foarte mult de cerere, dar şi de competiţia de pe piaţă. Bucureştiul este un oraş mare, aşa că se mai pot des­chide malluri", a explicat cel care a deschis Băneasa Shop­ping City în 2008, împreună cu britanicul Michael Lloyd.

Bucureştiul se pregăteşte acum pentru deschiderea a două noi centre comerciale - ParkLake Plaza (o investiţie de 180 de milioane de euro în cartierul Titan) şi Veranda (un proiect ce se dezvoltă în zona Obor). Alte şapte sunt deja deschise şi îşi aşteaptă cumpărătorii.

Etichete: Bucureşti, centre comerciale bucuresti, deschidere mall bucuresti, mall Bucureşti

0/3 COMENTARII
primarele
11 Mar 08:09
+0
VOTURI
-0
Faceti-le frate in Ilfov, la porumb! Avem destula aglomeratie in oras, mai ales de la ilfovetii veniti sa faca moling fix in centru. Noi astia care stam la doi pasi suntem oricum satui de ele.
Marius
10 Mar 20:38
+0
VOTURI
-0
Vrei sa câstigi bani în timpul liber? Nimic mai simplu: vino în echipa noastra, studiaza cele 12 lectii
pe care ti le oferim gratis si vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!!
NU îti oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi în timpul tau liber, acasa, pentru a câstica bani!
Cautam urgent colaboratori part-time pentru activitati de promovarea electronica a cartilor.
Acest proiect vizeaza si piata americana a cartilor electronice. Oferim contract de comision.
Îti trebuie doar un calculator cu conexiune Internet, cunostinte minime de utilizare PC,
perseverenta si rabdare. Poti câstiga între 100 si 285 EURO înca din prima luna,
sau 25000 EURO înca din primul an. Începe chiar acum trimitand mesajul “Detalii PROIECT”
la una dintre adresele de e-mail: proiect.online_2016@yahoo.com
radu
10 Mar 15:50
+0
VOTURI
-0
Claudiu Popa,cred ca nu cunosti Bucurestiul,pai in zona de Nord,Nord Vest,Nord Est sa zic asa sunt 6 mol-uri,unde e nevoie mare de Moll este zona de sud,Brceni,Popesti aici mai ale s-au mutat zeci de mii de oameni in ultimii 6 ani si nu exista decat moll Sun Plazza....Zona de sud a devenit dormitorul zonei Pipera ,dar vad ca nimeni nu are ochi sa vada oportunitatile de investitie,nu exista zona Bussines....dimineata metroul geme ...din 2 in 2 minute se aduce oameni din sud in Nord...si astia investesc tot in Nord...ciudat.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE