Bucureştiul, sufocat de maşini parcate ILEGAL. Poliţia Rutieră aplică doar 27 de amenzi pe ziÎn timp ce Bucureştiul este plin de maşini parcate ILEGAL, pe trotuare şi spaţii verzi, împiedicând deplasarea pietonilor, Poliţia Rutieră Bucureşti aplică doar 27 de amenzi pe zi şoferilor contravenienţi. 

Bucurestiul, plin de masini parcate ILEGAL. Politia Rutiera aplica doar 27 de amenzi pe zi (Foto Hotnews)
Bucureştiul, plin de maşini parcate ILEGAL. Poliţia Rutieră aplică doar 27 de amenzi pe zi (Foto Hotnews)

Politistii de la Birgada Rutiera Bucuresti au dat peste 8.200 de amenzi in ultimele 10 luni pentru opriri si stationari neregulamentare, se arata intr-un material realizat de catre Digi 24 despre o tanara care a ocupat doua locuri de parcare in cartierul rezidential Militari Residence din Sectorul 6 si care s-a trezit cu masina acoperita cu sute de bilete autocolante, "rasplata" din partea vecinilor.

La un calcul simplu, cele 8.200 de amenzi in 10 luni inseamna practic 27 de amenzi pe zi, in conditiile in care Capitala este plina de masini parcate aiurea, mai ales in zona centrala.

CITEŞTE ŞI Circ cu Poliţia în centrul Capitalei: A parcat neregulamentar şi era să dea cu maşina peste poliţist 

In urma cu o saptamana. HotNews.ro a scris ca Brigada Politiei Rutiere Bucuresti le explica oficial cetatenilor ca e legal sa-si lase masina pe trotuar, cand de fapt justitia a decis ca acest lucru este ilegal indiferent daca se lasa sau nu un metru liber pentru pietoni.

Etichete: amenzi politia rutiera Bucuresti, Bucureşti, parcare ilegală

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE