Bucureștiul, recomandat de revista Vogue. Care sunt locurile de vizitat, potrivit publicațieiCapitala României ar trebui să se regăsească pe lista de destinaţii obligatorii din agenda oricărui turist, se precizează într-un articol al celberei publicații Vogue. Farmecul clădirilor din Centrul Vechi, alături de barurile, cluburile, muzeele şi magazinele din Bucureşti, dar şi "unele dintre cele mai cool case de modă din lume", sunt lăudate în acest articol publicat pe site-ul revistei Vogue.

Bucurestiul, recomandat de revista Vogue. Care sunt locurile de vizitat, potrivit publicatiei
Bucureștiul, recomandat de revista Vogue. Care sunt locurile de vizitat, potrivit publicației

Site-ul revistei Vogue recomandă Bucureștiul ca destinație de vacanță în 2016 și prezintă și o listă a magazielor și localurilor de încercat. 

Magazinul Entrance, considerat o destinaţie a "luxului underground", reprezintă, potrivit materialului publicat pe vogue.com, un exemplu strălucit care reflectă creativitatea şi dezvoltarea Bucureştiului, chiar dacă o parte a acestei dezvoltări rămâne oarecum ascunsă, sub faţada unui centru urban anost, care, în ultimul deceniu, a început să se trezească la viaţă.

În acelaşi articol sunt citate alte şapte atracţii turistice care au potenţialul de a-i ajuta pe turişti să descopere frumuseţile oraşului, scrie Mediafax. 

Alt Shift, un restaurant din centrul Bucureştiului, este menţionat datorită meniului său italian. În plus, la parter se află Control, unul dintre cele mai "cool" cluburi de noapte din Capitală, precizează vogue.com.

Energiea, care se autodefineşte ca un hub cultural, se remarcă atât prin arhitectura deosebită a clădirii în care funcţionează, dar şi prin cartofii prăjiţi serviţi în interior, care sunt "probabil cei mai buni din Bucureşti".

Origo Coffee, o cafenea pe aceeaşi stradă cu Energiea, este un loc "în care clientul poate să îşi aleagă şi să îşi prăjească singur boabele de cafea din sortimentul preferat. Seara, după ora 19.00, localul se transformă într-un bar în care sunt servite cocktailuri şi mai multe feluri de limonadă.

Interbelic, amplasat în Centrul Vechi, este renumit pentru cocktailurile sale asezonate cu felii de rodie.

Raionul 4, un magazin în care clienţii pot găsi articole ale unor case de modă celebre, se află în apropiere de o clădire emblematică a Bucureştiului - Ateneul Român, mai spune vogue.com. De asemenea, potrivit Vogue, parfumeria Madison, amplasată pe Calea Dorobanţilor, prezintă clienţilor o gamă variată de parfumuri celebre, dar şi esenţe de nişă, cu arome fine şi mai puţin cunoscute.

Muzeul Naţional de Artă Contemporană, amenajat într-o clădire celebră, construită în era comunistă - Palatul Parlamentului -, prezintă un contrast puternic între arhitectura din acea epocă şi "expoziţiile şi evenimentele culturale pline de viaţă, revoluţionare, din interior", precizează Vogue.

Etichete: Bucureşti, restaurant, turism, vacanţă, Vogue

0/1 COMENTARII
elena
09 Jan 19:42
+0
VOTURI
-0
O METODA CONFORTABILA DE FACUT BANI ! EDITURA EPUBLISHERS CAUTA COLABORATORI in tara si strainatate pentru a face reclama pe internet pentru CARTI ELECTRONICE . Avem cel mai puternic sistem cu care dumneavoastra puteti castiga bani in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii. Oferim instruire completa si gratuita, de exceptie. Cereti urgent mai multe detalii scriind cuvantul ,,FRANCIZA” la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE