BUCUREŞTIUL, un ŞANTIER IMENS. Peste 2.000 de lucrări sunt programate până la sfârşitul anuluiPotrivit Programului Coordonator Anual, pentru anul în curs, sunt prevăzute aproximativ 2.000 de lucrări la nivelul Capitalei.

Santier Bucuresti
Şantier Bucureşti

Primarul General, Gabriela Firea, a aprobat actualizarea Programului Coordonator Anual de executie pentru lucrarile de investitii tehnico-edilitare si de modernizare-reabilitare sistem rutier de pe teritoriul Municipiului Bucuresti.

Acest program cuprinde planificarea tuturor lucrarilor de investitii, declarate de administratorii retelelor tehnico-edilitare: RADET, ApaNova, RATB, Engie, Telecom, Enel, Metrorex, Luxten, NetCity Telecom, administratorii domeniului public (ADP-urile de sector si Administratia Strazilor Bucuresti), primariile de sector, precum si directiile de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.

Mai exact, prin realizarea acestui calendar al lucrailor de la nivelul Capitalei, Municipalitatea urmareste corelarea lucrarilor tehnico edilitare intre ele dar si coordonarea acestora cu lucrarile de modernizare si reabilitare sistem rutier. De asemenea, se are in vedere si scurtarea perioadei de ocupare a suprafetei afectate de lucrari: carosabil, trotuar, spatii verzi, informeaza municpalitatea intr-un comunicat.

Conform sursei mentionate, potrivit Programului Coordonator Anual, pentru anul in curs, sunt prevazute aproximativ 2000 de lucrari la nivelul Capitalei, cum ar fi: lucari de modernizare-reparatie sistem rutier, lucrari de extindere, modernizare si inlocuire retele electrice, lucrari de extidere sau inlocuire retele de apa si canalizare, lucrari de construire retele canalizare NetCity, lucrari de modernizare retele termice primare si secundare RADET, lucrari de inlocuire retele termice de distributie, lucrari de inlocuire, extindere si modernizare conducte gaze si lucrari de modernizare retea iluminat public.

Conform acestei planificari, cele mai multe lucrari de investitii vor fi executate de catre ENEL (647 lucrari), Engie: (526 de lucrari) si RADET (303 lucrari).

Inceperea lucrarilor tehnico edilitare si stradale la nivelul Municipiului Bucuresti se poate realiza numai dupa includerea in programul Coordonator Anual si aprobarea acestuia de catre Primarul General.

Etichete: Bucureşti, lucrări Bucureşti, Programul Coordonator Anual de executii, santier bucuresti

0/3 COMENTARII
Maltezianu
19 Aug 22:27
+0
VOTURI
-0
Nu apucam noi sa coreleze Primaria Bucuresti lucrarile edilitare... Se lucreaza haotic si in bataie de joc. Urmariti dezastrul produs de S.C. CONI S.R.L. din Prahova pe B-dul Lascar Catardiu si pe strazile adiacente (Clopotarii Vechi, Grigore Alexandrescu, etc.). Au distrus carosabilul, tablourile electrice Enel... e plina zona de praf si noroi. O batjocura concertata de Engie (Distrigaz) in detrimentul locuitorilor... RUSINE D-na Firea!!! Mintiti cu nonsalanta bucurestenii asa cum au facut-o si predecesorii dvs. de 26 de ani incoace...
zzz
19 Aug 22:07
+0
VOTURI
-0
poate nu ar fi rau daca ar fi "afisate" cumva peste o harta (google.maps)
- poate nu ar fi rau daca ar fi afisate cumva intr-un tabel ( unde, cine, ce tip de lucrare, durata programata, responsabil primarie, responsabil executant, suma alocata.. .etc - chestii normale de altfel
alex
19 Aug 19:46
+0
VOTURI
-0
daca s-ar construi mai frumos astfel incat sa avem si alte zone mai atragatoare nu numai zona centrala sau nordul capitalei...ar fi ceva

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE