Bud Spencer - celebrul Piedone al Italiei vine să îl cunoască pe fostul primar Piedone de la noiBud Spencer, devenit celebru în România pentru roulurile din filmele comisarului Piedone, vine la Bucureşti să îl cunoască pe Victor Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4 care îi poartă "cu mândrie" numele. Celebrul actor din Italia ar urma să fie prezent în România în luna aprilie. 

"Am vrut să vă anunţ mai întâi pe voi, prietenii mei, că la jumatatea lunii aprilie voi primi o vizită demult aşteptată de mine: cel al cărui nume îl port cu mândrie, "Piedone" Bud Spencer, va fi oaspetele meu. Cu siguranţă ne vom vedea toţi, ca între prieteni. Vă voi anunţa detaliile la momentul respectiv, important este că mi-a acceptat invitaţia, fiind şi el foarte curios să mă cunoască", a anunţat pe Facebook fostul primar al Sectorului 4, Victor Cristian Popescu Piedone care a ataşat pe reţeaua de socializare şi două fotografii cu celebrul actor italian pentru a reliefa asemănarea dintre cei doi. 

Carlo Pedersoli, mai cunoscut sub numele Bud Spencer (n. 31 octombrie 1929 în Napoli), este un actor și fost înotător olimpic italian, care s-a făcut remarcat în așa-numitele „western spaghetti" italiene. În România este foarte cunoscut din filmele în care a jucat rolul comisarului Piedone.

Primul său rol de film este minor, ca membru al gărzii pretoriene, în filmul Quo Vadis, din 1951. Termină Dreptul, apoi, sătul de antrenamentele de înot, decide să-și schimbe viața. Emigrează în America de Sud, unde lucrează pentru o firmă americană de construcții rutiere, în Argentina, apoi la o firmă de automobile din Caracas, Venezuela. La începutul anilor '60 se întoarce la Roma, unde se căsătorește și lucrează la casa de muzică RCA.

În 1967, Giuseppe Colizzi, un vechi amic, îi oferă un rol într-un film (Dumnezeu iartă... eu nu!), alături de Terence Hill. Cuplul devine faimos (notoriu/notabil), filmând împreună 17 filme de succes, între 1967 și 1994. Din această perioadă, Carlo Pedersoli începe să folosească pseudonimul Bud Spencer , după numele actorului american Spencer Tracy și al berii sale favorite, Budweiser. În România este cunoscut datorită mai multor filme, dintre care menționăm: Piedone, comisarul fără armă (1973), Comisarul Piedone la Hong-Kong (1975), Doi superpolițiști (1976), I se spunea Buldozerul (1978), Piedone africanul (1978), Par și impar (1978), Un șerif extraterestru (1979), Piedone în Egipt (1979), Toate mi se întâmplă numai mie (1980), Detectiv cu greutate (1993).

Despre fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, se poate spune că este un om "cu greutate", la propriu. A intrat în administraţia locală în 2008 cu, nici mai mult, nici mai puţin, de 210 kilograme. În urma unui regim alimentar drastic, fostul edil a slăbit 60 de kilograme, astfel că în 2011 ajunsese să nu mai facă "crimă" pentru o savarină. Detalii despre dieta ţinută de fostul primar al Sectorului 4, precum şi noua alimentaţie a acestuia, găsiţi aici.  

Citeşte şi EXCLUSIV: Piedone și-a micșorat chirurgical stomacul

Ziua de 27 august 2012 este cea care i-a marcat viaţa lui Cristian Popescu Piedone: a urcat pe masa de operaţie pentru a-şi micşora stomacul. Şi nu pentru că "e la modă" să slăbeşti, ci pentru că regimul alimentar nu mai dădea rezultate, kilogramele în plus fiind o adevărată problemă de sănătate, după cum edilul Sectorului 4 a mărturisit reporterilor B365.ro. 

"Organismul meu nu mai răspundea la niciun regim. Aşa că am ales operaţia. Nu am făcut-o de fiţe, să ajung nu ştiu ce manechin ci, pur şi simplu, ca să-mi prelungesc viaţa. Am mâncat destul 50 de ani, de-acum pot să mănânc cât o păsărică", a dezvăluit Piedone. Amănunte, aici. 

 

 

 

 

 

Etichete: actor, bud spencer, Cristian Popescu Piedone, Piedone, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE