BUGET 2015 Sectorul 4. INVESTIȚII MAJORE cu un buget mic. 2015 - al treilea an FĂRĂ ARIERATEŞi pentru anul 2015, Primăria Sectorului 4 are alocat cel mai mic buget dintre toate sectoarele Capitalei, acesta însumând un buget de aproximativ de 633 milioane de lei (inclusiv veniturile instituțiilor ce se autofinanțează integral sau parțial). Printr-un management eficient se pot realiza obiective de investiții majore pentru cetățeni, chiar și cu cel mai mic buget din Capitală, arată primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone.

BUGET 2015 Sectorul 4. INVESTIȚII MAJORE cu un buget mic. 2015 - al treilea an FARA ARIERATE
BUGET 2015 Sectorul 4. INVESTIȚII MAJORE cu un buget mic. 2015 - al treilea an FĂRĂ ARIERATE

Cu toate că bugetul Primăriei Sectorului 4 pentru anul 2015 este cel mai mic dintre toate sectoarele Capitalei, pentru cel de-al 3-lea an consecutiv, printr-un management eficient, s-a reușit închiderea de buget fără arierate, fapt care a permis ca la nivelul Sectorului 4 să se treacă la realizarea unui program complex de investiții în strictul interes al cetăţenilor Sectorului 4.

Astfel, excedentul bugetar înregistrat în anul 2014, în sumă de 1.377.000 lei, a fost alocat pentru continuarea programelor de dezvoltare ce vor fi derulate în anul 2015 de Administraţia Locală Sector 4.

"Pentru a reuși realizarea obiectivelor propuse, Primăria Sectorului 4 a întocmit o prognoză realistă a bugetului de venituri și cheltuieli, astfel încât acestea să fie îndeplinite în aproximativ doi ani", a declarat Cristian Popescu–Piedone pentru B365.ro.

Așadar, lucrările ce vor fi desfăşurate presupun "deschiderea" unui amplu șantier la nivelul Sectorului, începând cu sediul Instituției, continuând cu reabilitarea infrastructurii rutiere şi cea termică a imobilelor.

"Am spus-o şi o repet: când vrei să te gospodăreşti eficient la tine acasă, trebuie să ştii să o faci, chiar şi cu un pol! Trebuie să ştii cum să gestionezi chiar şi suma mică ce îţi revine ţie şi familiei tale, pentru a supravieţui, fără să pierzi din vedere niciunul dintre aspectele importante ale traiului de zi cu zi. Aşa este în orice familie şi este şi cazul nostru, în marea familie a Sectorului 4!

Lista de investiţii aprobată pentru anul în curs a fost întocmită ţinând cont preponderent de ceea ce dvs., locuitorii Sectorului 4 mi-aţi semnalat ca fiind priorităţi. La rândul meu, rămânând în teren, „la firul ierbii", cum îmi place să spun, sunt convins că vom continua să identificăm, tot împreună, ceea ce trebuie făcut şi de aici înainte, pentru ca Sectorul 4 să continue să se dezvolte armonios şi civilizat, după cum ne dorim cu toţii!", a mai declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu–Piedone.

Etichete: buget, Cristian Popescu-Piedone, investitii, Piedone, Sectorul 4

0/4 COMENTARII
contandino
10 apr 07:40
+0
VOTURI
-0
@geo - cu siguranță ca va muta toate cârciumile din Bucuresti pe numele lui fiu-su asa cum a facut in S4 si va umple capitala cu tablite pe care sa scrie piedone
Geo
09 apr 15:44
+0
VOTURI
-0
@MARINELU - cu siguranta ar face mult mai buna treaba decat agariciul si smenaru' de Oprescu
contandino
09 apr 15:14
+0
VOTURI
-0
cat il costa pe piedone osanalelel astea?
MARINELU
09 apr 09:34
+0
VOTURI
-0
Ospatarul se vede deja Primarele Capitalei.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h