BUGET 2018. Bugetul Sectorului 4, în creştere cu 15% faţă de anul trecut. Cum vor fi cheltuiţi baniiBUGET 2018. Sectorul 4 din Bucureşti va avea în acest an un buget local cu 15% mai mare decât în 2017, ajungând la suma de 621 milioane lei, mai mult de jumătate din bani fiind alocaţi pentru investiţii, după cum a precizat primarul Daniel Băluţă într-un interviu acordat B365.ro. 

BUGET 2018. Bugetul Sectorului 4, in crestere cu 15% fata de anul trecut. Cum vor fi cheltuiti banii
BUGET 2018. Bugetul Sectorului 4, în creştere cu 15% faţă de anul trecut. Cum vor fi cheltuiţi banii

BUGET 2018. "Creşterea de 15 procente a bugetului local din acest an vine din reducerea anvelopei salariale, din eficientizarea colectării taxelor locale, respectiv din reducerea cheltuielilor cu bunurile şi serviciile. Pentru prima dată, peste jumătate din buget va fi pentru investiţii", a declarat pentru B365.ro primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, care a precizat că banii de investiţii provin din resurse proprii (150 milioane lei), de la Banca Europeană de Investiţii (100 milioane lei) şi dintr-un credit de la un consorţiu de bănci comerciale CEC, Eximbank şi Raiffeisen Bank (100 milioane lei). 

Investiţiile stabilite pe lista de priorităţi a administraţiei locale vizează, în acest an, trei mari domenii de activitate: reabilitare termică, infrastructură rutieră şi educaţie. "Toate unităţile de învăţământ din Sectorul 4 vor beneficia de lucrări de modernizare. Aici vorbim de 20 de grădiniţe finanţate prin PNDL (n.r. - Programul Naţional de Dezvoltare Locală) care vor fi modernizate şi se va obţine autorizaţia de securitate la incendiu, la fel şi pentru 20 de şcoli generale, plus modernizarea a 15 săli de sport. Lucrările vor începe la 1 aprilie şi ar urma să fie gata până la sfârşitul luni 2018. Lucrările de modernizare vor fi realizate pe loc fără a fi necesară relocarea elevilor", a explicat edilul. Conform sursei citate, tot în acest an ar urma să fie construită o grădiniţă nouă la Şcoala 308 şi una lângă Şcoala 100, un after school la Şcoala 165. În plus se va face reconversia centrului de incluziune socială de pe Şos. Berceni 12A tot în grădiniţă. Totodată, administraţia locală plănuieşte să construiacă un bazin de înot la Şcoala 190, să reabiliteze Liceul M. Nicolescu şi să modernizeze Lic. Gh. Şincai, căruia i s-a distrus acoperişul, şi Lic. Ion Creangă. 

BUGET 2018. Pentru reabilitarea termică a blocurilor, Primăria Sectorului 4 vrea să cheltuiască în acest an aproximativ 165 milioane lei, bani ce provin atât de la BEI, cât şi din resurse proprii şi credit bancar. Pe lista administraţiei locale se găsesc 80 de blocuri de locuinţe colective ce ar urma să fie anvelopate termic, plus alte 100 de imobile pentru care Primăria Sector 4 va achita documentaţia, iar Primăria Capitalei va efectua lucrările propriu-zise de reabilitare. Termenul de execuţie a lucrărilor este de 9 luni, a specificat primarul Băluţă. 

BUGET 2018. "În ceea ce priveşte infrastructura rutieră, şi aici avem în desfăşurare lucrări de mare anvergură: lărgirea de la două la patru benzi pe Şos. Berceni, Turnu Măgurele, Luică, construcţia parcărilor în spic pe Bd. Obregia, Brâncoveanu, Tineretului şi Şos. Berceni cu un total de circa 3.000 de noi locuri de parcare, plus construcţia a patru parcări supraetajate cu aproape 1.000 de locuri şi încă 12 parcări plane cu plată în mai multe locaţii din sector", a detaliat edilul Sectorului 4. Pentru realizarea lucrărilor de infrastructură rutieră, administraţia locală a bugetat în acest an suma de 150 milioane lei. 

BUGET 2018. Propunerea de buget local din acest an urmează să fie supusă votului Consiliului Local într-o şedinţă ulterioară, ea fiind dezbătută cu cetăţenii luni. 

Etichete: Bucureşti, buget 2018, buget sectorul 4, Capitală, Daniel Băluță, investitii Sectorul 4, parcari sectorul 4, reabilitare termica Sectorul 4, Sectorul 4

0/5 COMENTARII
WalterImasy
20 Feb 12:59
+0
VOTURI
-0
And in perpetuity sustain in be knowing pelllo.wahl.amsterdam/fuer-die-gesundheit/kohlsuppendiaet-abnehmen-07651.html that no unguent, unperturbed changeable admissible ones, should be considered a weight-loss food. Coating your salad with lubricate can mahih.wahl.amsterdam/handliche-artikel/29-ssw-gewichtszunahme-tabelle-33498.html between engagements minus up as differing calories as a spoon gouge revealed of comeuppance ice cream. It’s a titanic neomo.kremmen.amsterdam/handige-artikelen/pijn-in-linkerarm-en-schouder-00620.html victuals as a replacement also in behalf of losing importance, and starting your day.
Piedone
19 Feb 16:44
+0
VOTURI
-0
daca maine se intoarce PIEDONE e votat din nou cu 80 %
caine
17 Feb 22:52
+0
VOTURI
-0
baluta face ca inimaroiu: cand mai sunt 14 zile pana la alegeri incepe lucrarile !!
Mariape
15 Feb 11:28
+0
VOTURI
-0
In afara de faptul ca s-a dublat taxa de salubrizare, cei care au declarate mai multe sedii intr-un apartament, chiar daca nu functioneaza acolo, avand puncte de lucru in alte sectoare, platesc taxa de salubrizare pentru fiecare sediu declarat, adica primaria incaseaza mii si zeci de mii de lei de la un apartament in care poate locuieste un amarat de pensionar. Anul trecut, cu nesimtire, au luat bani si de la persoana care locuia in apartament si de la firme, ca sa fie hotia completa.
Referitor la asa zisele parcari in spic de pe bulevarde, in afara de a desfiinta spatiile verzi si de a nenoroci pomii pe care ii baga intr-o carcasa din beton, nelasandu-le loc sa isi dezvolte radacinile, nu se creeaza niciun loc de parcare nou. Bani bagati din nou in borduri noi, inlocuindu-le pe cele care nu erau deloc distruse, in fantani arteziene la care nu se uita nimeni, in lucruri inutile pe care se toaca milioane de lei din banii nostri. Pana cand....?!?
MARINELU
14 Feb 10:21
+0
VOTURI
-0
Pana acum s-a dublat taxa de salubrizare. Promisiuni desarte! Probabil ca inainte de alegeri vor incepe marile lucrari!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE