Bugetul Capitalei rămâne fără 240 de milioane lei, din care 33 de la TransporturiConsiliul General al Municipiului București a aprobat joi rectificarea bugetară pe 2015. Banii vor fi luați de la direcțiile din subordinea primarului general, dar și de la Instituțiile subordinate Consiliului General al Municipiului București (CGMB). De la Protecția Mediului se iau 107 milioane lei, în timp ce la Transporturi bugetul a fost redus cu 33 milioane lei. Proiectul va fi supus aprobării CGMB la ședința din această lună.

Bugetul Capitalei a ramas fara 240 milioane lei la rectificare. Se iau bani de la Transporturi
Bugetul Capitalei a rămas fără 240 milioane lei la rectificare. Se iau bani de la Transporturi

Primăria Capitalei și instituțiile subordinate CGMB au în 2015 un buget total de 4,18 miliarde lei, potrivit hotârârii aprobate de consilierii generali în primăvarea acestui an. Bugetul va fi rectificat însă în această lună, în minus, cu suma de 240 milioane lei, potrivit proiectului aprobat azi de CGMB.

Bugetul la Protecția Mediului s-a redus 107 milioane lei, în timp ce de la Transporturi s-au luat 33 milioane lei. La capitolul dezvoltare bugetul s-a redus cu 62 milioane lei, în timp ce de la Cultură, Recreere și Religie s-au luat 43,2 milioane lei

S-au luat bani și de la instituțiile subordonate municipalității. Astfel, de la Administratia Străzilor se taie 18 milioane lei, iar de la Administrația Cimitirelor - 26 milioane lei. Și de la Administrația Grădina Zoologică se taie 7,3 milioane lei. Bani in plus vor primi Administratia Lacuri Parcuri si Agrement - 11,8 milioane lei si Clubul Sportiv Municipal - 14,5 milioane lei. Subventia la RADET va fi suplimentata cu 50 milioane lei, iar pentru majorarea salariilor functionarilor din primarie se aloca circa 4 milioane lei.

În schimb, RATB a primit 8 milioane de lei la investiții, pentru centrale. 

Etichete: primărie, rectificare bugetară

0/4 COMENTARII
elena
29 oct 22:23
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com
hmm
29 oct 17:14
+0
VOTURI
-0
am impresia ca am vazut pe la arcul de triumf ceva .... poate ma insel
ggg
29 oct 17:13
+0
VOTURI
-0
Administratia Lacuri Parcuri si Agrement + 11,8

pe bune ? in fiecare an cam asa fac ... cand mai este putin si vine inghetul trebuie sa cheltuie rapid niste bani si planteaza flori !!!!!!!
ggg
29 oct 17:11
+0
VOTURI
-0
CMON !!!!!

Clubul Sportiv Municipal + 14,5 milioane lei.


pe bune ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h