Bugetul Preşedinţiei, mărit. 5.000 de lei pentru hrana animalelor, dar nu se ştie care sunt acesteaAdministraţia Prezidenţială beneficiază de un buget mărit în 2016. Preşedinţia are alocată suma de 5.000 de lei pentru hrana animalelor, însă nu este clar care sunt animalele pentru care şeful statului doreşte să cheltuie atâţia bani, potrivit B1 Tv.

Bugetul Presedintiei, marit. 5.000 de lei pentru hrana animalelor, dar nu se stie care sunt acestea
Bugetul Preşedinţiei, mărit. 5.000 de lei pentru hrana animalelor, dar nu se ştie care sunt acestea
Foto: monitorulcj.ro

Guvernul României a alocat Administraţiei Prezidenţiale mai mulți bani cu destinații precise. Astfel, Klaus Iohannis va beneficia de mașini noi, pentru că s-a acordat o finanțare substanțială în acest scop.

Potrivit B1 TV, bugetul administraţiei prezidenţiale va fi anul viitor cu peste 150% mai mare decât cel din 2014.

Bugetul Președinției conține însă și prevederi cel puțin bizare. Un asfel de capitol ne indică faptul că șeful statului crește niște animale la Palatul Cotroceni, animale care în 2016 vor consuma hrană în valoare de 5.000 de lei. În 2015, alocarea bugetară pentru hrana animalelor a fost de 2.000 de lei. În 2014, nu s-a cheltuit niciun ban în acest scop.

Conform sursei citate, nu se ştie care sunt animalele care vor fi hrănite anul viitor de Administraţia Prezidenţială cu cei 5.000 de lei.

În fişa bugetului Administraţiei Prezidenţiale, este anunţată si intenţia de reamenajare a parcului Palatului Cotroceni, dar nu se oferă alte detalii.

Etichete: administratia prezidentiala, buget 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE