Bugetul SRTv, aprobat în Comisii, mai mic cu 14% în 2016Societatea Română de Televiziune va avea, anul viitor, mai puţini ban i la dispoziţie. Bugetul SRTv pe anul 2016, de 135,9 milioane de lei, mai mic cu aproape 14% faţă de cel din acest an, a fost aprobat, sâmbătă, de către Comisiile de buget.

Bugetul SRTv, aprobat in Comisii, mai mic cu 14% in 2016
Bugetul SRTv, aprobat în Comisii, mai mic cu 14% în 2016
Foto: Grup RC

"Bugetul este mai mic şi să ştiţi că nu cerem nimic în plus pentru că am zis că ne reorganizăm şi cerem schimbarea legii. Mi se pare onest ca mai întâi să dovedim", a spus preşedintele director-general al TVR, Irina Radu, citată de businessmagazin.ro.

În cadrul dezbaterilor, parlamentarii nu au solicitat foarte multe informaţii de la Irina Radu, întrebând însă despre nivelul datoriilor televiziunii. "Ne plătim datoriile la zi, dar după cum ştiţi banii care intră, o mare parte, se duc pentru datoriile din urmă, (...) de după 2007 încoace", a spus preşedintele director general interimar al TVR.

Irina Radu a explicat că, în perioada 2008-2012, nu s-au indexat salariile, aşa cum prevedea Contractul Colectiv de Muncă, iar mulţi angajaţi au dat în judecată TVR şi au câştigat, instituţia fiind acum obligată să plătească şi aceşti bani.

Etichete: buget 2016, SRTV, tvr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE