Bulevardul Unirii devine pietonal din acest an"După alegerile din 10 iunie, vom face o rectificare bugetară şi ne vom apuca de transformarea Bulevardului Unirii în zonă pietonală. Vor fi şi magazine şi unităţi economice pe margine", a declarat marţi, primarul general, Sorin Oprescu.

Mai exact, Primăria Capitalei vrea să “mute” Bd. Unirii de pe centru pe margine. Astfel, zona centrală, cu fântânile, unde acum circulă maşinile va deveni pietonală, iar maşinile vor circula pe laterale, unde sunt acum trotuarele. Transformarea va cuprinde zona de bulevard cuprinsă între Piaţa Unirii şi Piaţa Constituţiei.

Ulterior, primăria va transforma şi Piaţa Constituţiei în spaţiu pentru evenimente şi spectacole. Sub piaţă va fi construită şi o parcare subterană.

"Tot pe lista priorităţilor este şi reabilitarea râului Dâmboviţa, lărgirea podului Hasdeu, Podul Izvor", a mai spus edilul-şef. Astfel, malurile Dâmboviţei vor fi transformate în zonă de promenadă. Râul va fi curăţat, vor fi amenajate zone verzi, dar şi alei pe margine pentru promenadă.

Toate aceste proiecte fac parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană. Realizarea PIDU a revenit, în urma unui concurs de soluţii, Asociaţiei ASUB, un consorţiu format din 14 companii. Cele peste 30 de proiecte incluse în PIDU vor fi realizate cu fonduri europene şi cu bani de la bugetul local.

Etichete: Dâmboviţa, PIDU, promenada, promo, reabilitare, realitatea

0/0 COMENTARII
alexandru
31 May 16:12
+0
VOTURI
-0

Oprescu promite numai in campaniile electorale. Asa a facut si acum 4 ani. A promis: -reconsolidarea cladirilor cu bulina rosie -asfaltari de calitate -o capitala curata si fara maidanezi -proiecte grandioase dar el in prostia lui a mers doar cu suspendata,devenind doar o obsesie.

andreea
31 May 15:21
+0
VOTURI
-0

Oprescu, nici la servici nu prea venea deoarece si-a pus o haita de consilieri care decid in numele lui si din acest motiv toate licitatiile au fost plasate indirect firmelor lor, conduse prin interpusi!Ca sa vedeti cat de prosti va considera banditul de Oprescu!!!!! Si iar va face in foi de varza si se imbogateste pe spinarea voastra!

traian soare
31 May 14:01
+0
VOTURI
-0

Dintre toti candidatii bucuresteni, cel mai corect si onest mi se pare Nicușor Dan, presedintele asociatiei Salvați Bucurestiul, singurul care il mai poate salva.

gabriela
31 May 13:26
+0
VOTURI
-0

Oprescu, trebuie inlaturat, altfel ne extermina prin metode originale: -caini comunitari pe care i-a lasat sa se inmulteasca fara sa-l preocupe aceasta problema grava!! -capuse-moare lumea din cauza lor sau paralizeaza!!!-cladirile cu bulina rosie lasate in plata Domnului….desi a promis in campania trecuta ca le reconsolideaza!!!!!!!!!

-peste 90 de scoli se afla in pericol in caz de cutremur!!!!!!!!

camelia
31 May 12:45
+0
VOTURI
-0

Oprescu, a urmarit doar interesele lui si ale PSD-ului, avand afaceri de miliarde!Pe Oprescu nu-l intereseaza siguranta bucurestenilor, el doar apare la tv strambandu-se ca o maimuta si minte cu muuuulta usurinta pe bietii naivi!! !!!!!

laura
31 May 12:22
+0
VOTURI
-0

Oprescu, n-a facut NIMIC in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!Oprescu, este realmente cel mai mare ordinar si mincinos din istoria PG!

ggg
31 May 07:15
+0
VOTURI
-0

da, interesant, suntem cativa din sectorul 6 care am vrea ca virtutii si maniu sa devina pietonale iar traficul sa fie deviat printre blocuri ... sa aiba si cei din "dos" posibilitatea inspirarii de aer curat si sa poata dormi mai bine noaptea iar ziua sa auda susurul bland al traficului .... iar daca doresc pot sa si colectioneze ceva praf pe mobila si tinem sa ii anuntam ca pot face stocuri suficiente pentru multi - multi ani ... ce ziceti ?

nicoleta
31 May 01:15
+0
VOTURI
-0

Oprescu, a urmarit doar interesele lui si ale PSD-ului, avand afaceri de miliarde!Pe Oprescu nu-l intereseaza siguranta bucurestenilor, el doar apare la tv strambandu-se ca o maimuta si minte cu muuuulta usurinta pe bietii naivi!!

madalina
31 May 00:55
+0
VOTURI
-0

Pe Oprescu nu-l intereseaza siguranta bucurestenilor, el doar apare la tv strambandu-se ca o maimuta si minte cu muuuulta usurinta pe bietii naivi!! Oprescu, este realmente cel mai mare ordinar si mincinos din istoria PG!

silvia
31 May 00:43
+0
VOTURI
-0

Pe Oprescu nu-l intereseaza siguranta bucurestenilor, el doar apare la tv strambandu-se ca o maimuta si minte cu muuuulta usurinta pe bietii naivi!! Oprescu, n-a facut NIMIC in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!

marina
31 May 00:29
+0
VOTURI
-0

Oprescu, nici la servici nu prea venea deoarece si-a pus o haita de consilieri care decid in numele lui si din acest motiv toate licitatiile au fost plasate indirect firmelor lor, conduse prin interpusi!

...

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
30 May 20:06
+0
VOTURI
-0

De ce se doreste cu atata disperare ca Robert Negoita sa ajunga primar?! Iata ce se pune la cale, un boom imobiliar in buricul parcului IOR, prin Dragos Savulescu bunul prieten al lui Robert Negoita, care detine 12 ha in parcul mentionat. S-a inceput imprejmuirea terenului si, in mare "taina" au pus de un proiect imobiliar, proiect ce se vrea pus in aplicare imediat daca Robert Negoita ajunge primar. Atenite mare, mafia imobiliara in frunte cu Robert Negoita vor sa distruga parcul IOR in interes personal. Trebuie sa recunoastem, acest proiect este diabolic, intrece orice limita posibila a respectului pentru bucuresteni! Distrugerea parcului IOR este o crima. Nu trebuie lasati Dragos Savulescu si Robert Negoita sa puna in aplicare asa ceva! Cum sa ajunga primar R.N. un penal, un traficant de carne vie, un plasator de minore?! Iar acum pune la cale un boom imobiliar in centrul parcului IOR..

ssssssssssssssss
30 May 20:06
+0
VOTURI
-0

Voi sunteti platiti sa postati aici. Nu de alta dar atata prostie adunata la un loc gasesti cu greu chiar si pe internet unde e plin de prosti si inculti.

salman
30 May 19:30
+0
VOTURI
-0

Trebuie sa fie dat jos cat mai repede, altfel ne vor mananca maidanezii de vii, deoarece hotul asta nici macar nu a fost interesat de aceasta problema, s-a spalat pe maini si a dat-o la sectoare. !!!

varta
30 May 19:30
+0
VOTURI
-0

Sa vedeti cum se va darama tot ce a construit acest HOT de oPREScu !!! Haha !!! Fugiti oameni buni nu stati pe aproape !! Asa cum a luat-o la vale gazonul de la Arena si sta sa cada, asa va fi si cu pasajul !!!

sica
30 May 19:30
+0
VOTURI
-0

In timp ce el da cu papagalul pe la televizor, cainii fac victime pe strazi, omoara copii, a ajuns sa ne manance cainii la propriu, acum capusele, se alege praful de noi.. pleaca oprescule de primarie ca ne-am saturat de tine ai furat destul e timpul sa ne lasi in pace ca ne.am saturat de minciunile tale

rodil
30 May 19:29
+0
VOTURI
-0

ne am saturat de mizeria de oprescu ! Oprescu timp de 4 ani si-a batut joc de Bucuresti si de bucuresteni!!

feli
30 May 19:29
+0
VOTURI
-0

bucurestiu nu mai are nevoie de hotul de oprescu !! A venit vremea sa vina un primar in adevaratul sens al cuvantului, nu o tinichea de om si de primar cum esti tu..

fergie
30 May 19:29
+0
VOTURI
-0

Oprescule, ti-ai depus candidatura pentru un nou mandat doar de dragul de a participa... Nu mai poti pacali bucurestenii inca odata cu promisiuni false

lori
30 May 19:29
+0
VOTURI
-0

Se vede ce a facut Oprescu in Bucuresti…doar ravagii si stricaciuni si multe gropi.

lulu
30 May 19:28
+0
VOTURI
-0

Bucurestiul are nevoie de un primar care sa isi faca treaba.. Abia astept sa vina 10 iunie si sa ne conduca cineva capabil ca Oprescu nu a facut nimic

lele
30 May 19:28
+0
VOTURI
-0

Oprescu nu a facut mai nimic in astia 4 ani in care a fost in fruntea primariei generale a capitalei

cici
30 May 19:28
+0
VOTURI
-0

Oprescu a facut pentru Bucuresti in mandatul lui doar promisiuni. Niciun proiect finalizat cum trebuie. Trebuie sa plece odata Oprescu de la Primaria Capitalei

coman
30 May 19:27
+0
VOTURI
-0

Acest primar este un pacalici, se lauda mereu cu ideile si munca altora! Oprescu este cel mai ineficient primar general din ultimii ani!

fane
30 May 19:27
+0
VOTURI
-0

Suntem satui de Oprescu ar trebuii inlaturat cat mai rpd din funcitia de PG. Bucurestiul are un inceput de sfarsit datorita lui Oprescu.

fredo
30 May 19:27
+0
VOTURI
-0

Oprescu nu mai are nicio sansa sa castige alegerile. Nu a facut nimic Oprescu pentru Capitala.. Oprescu trebuie sa dispara

romeo
30 May 19:26
+0
VOTURI
-0

Sorin Oprescu nu inceteaza sa ne minta, ne-a zapacit de tot primarul asta! Actioneaza doar in interesul sau,

franco
30 May 19:26
+0
VOTURI
-0

De ce sa votam asemenea ciuma?Bucurestenii au nevoie de un primar serios , in nici un caz de acest Oprescu

orli
30 May 19:26
+0
VOTURI
-0

Oprescu nu a reusit sa redreseze situatia critica a Bucurestiului. ne trbuie un primar ca Prigoana care sa stie sa faca curat in oras cat si in parlament

luis
30 May 19:26
+0
VOTURI
-0

Nu mai ai nici o sansa Oprescule Amintit , a furat banii bucurestenilor . Il prefer pe Prigoana care nu mai are nevoie sa fure , e familist

robi
30 May 19:25
+0
VOTURI
-0

Primarul Oprescu este un om de nimic, sa ii fie rusine a furat din bani municipalitatii.Acest primar a facut numai stricaciuni! sa plece de la primarie.

migu
30 May 19:25
+0
VOTURI
-0

Cel mai risipitor primar din istoria capitalei, Cu siguranta hotul de Oprescu nu va mai prinde inca un mandat

rafi
30 May 19:25
+0
VOTURI
-0

Nu mai avem de ce sa-l votam pe hotul asta care ne-a mintit ,Nu suntem deloc multumiti de acest oprescu

elena
30 May 19:24
+0
VOTURI
-0

un nimic de om care si.a batut joc de noi in tot acest cat a fost primar,Oprescu trebuie taxat pentru toate furtisagurile sale pe 10 iunie

jeni
30 May 19:24
+0
VOTURI
-0

Oprescu sa imbogatit cat altii la 3 mandate . Un hot un smecheras de cartier !!

kapi
30 May 19:24
+0
VOTURI
-0

Oprescu, trebuie eliminat.. Ne omoara cu strazile, gropile cainii si capusele, cladirile care cad..nu a facut nimic!!

bozo
30 May 19:24
+0
VOTURI
-0

Daca iese si de data asta oprescu primarul bucurestiului , o sa suferim incontinuare, Bucurestenii au nevoie de un primar serios

piti
30 May 19:23
+0
VOTURI
-0

nu stie ce inseamna munca adevarata, deoarece el este un comunist si fiu de securist care a fost invatat sa minta sa fure si sa insele . si sa fure din bani statului . normal este vorba de OPRESCU !!!

zani
30 May 19:23
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este cel mai odios personaj din cate poate exista. Ca PG a fost un esec, sper ca bucurestenii sa-l elimine prin vot.

luci
30 May 19:22
+0
VOTURI
-0

Cred ca singurul care ii poate inchide gura aia stramba a lui Oprescu este Prigoana. Sunt satul de minciunile si de porcariile care le paote scoate acest idivid… care ne mai si ranjeste cu nesimtire in fata.

piki
30 May 19:22
+0
VOTURI
-0

Oprescu mare securist !! Ne-am saturat de oameni ca oprescu ca nu a facut altceva decat sa fure ..si sa le dea functii mari familiei !!

rada
30 May 19:22
+0
VOTURI
-0

Sorin oprescu trebuie sa plece de la primarie pentru ca nu-l intereseaza decat sa-si bage in buzunar adica cu alte cuvinte e un hot mincinos ….un infantil cu interese private !!

vali
30 May 19:22
+0
VOTURI
-0

Nu il va mai vota nimeni pe aceste om la primarie capitalei …..trebuie sa vina cineva capabil sa aduca o schimbare in bine ….oprescu a facut prea multe hotiiiii….jos mafia (Oprescu)Nu il va mai vota nimeni pe aceste om la primarie capitalei

titi
30 May 19:21
+0
VOTURI
-0

... acum este timpul unei schimbari ne mananca maidanezii de vii, deoarece hotul asta nici macar nu a fost interesat de aceasta problema, s-a spalat pe maini si a dat-o la sectoare !!...trebuie urgent dat jos de la primaria capitaleiCa primar general este un esec total.

kajol
30 May 19:21
+0
VOTURI
-0

Oprescu nu a venit niciodata cu proiecte noi doar a terminat ce altii au inceput se vede ca nu e demn de profesionalismul lui , isi vede doar propriile interese !!!

bomi
30 May 19:20
+0
VOTURI
-0

Oprescu,ca primar general,nu este deloc bun.... Bucurestiul are nevoie de o redresare cat mai rapida, dar in niciun caz sub comanda lui Oprescu....prigoana este omul ideal pt asta...

puma
30 May 19:20
+0
VOTURI
-0

De cand este acest oprescu la carma capitalei n-am vazut niciun progres, mai degraba am dat inapoi ,Bucurestiul nu are nevoie de mamaliga lui.....rusineeeeeee sorineeee!

mimi
30 May 19:20
+0
VOTURI
-0

Bucurestiul are un inceput de sfarsit datorita lui Oprescu.Oprescu nu mai are nicio sansa sa castige alegerile. Nu a facut nimic Oprescu pentru Capitala.. Oprescu trebuie sa dispara!!!Suntem satui de Oprescu ar trebuii inlaturat cat mai rpd din funcitia de PG

nicu
30 May 19:19
+0
VOTURI
-0

Abia astept sa vina 10 iunie si sa ne conduca cineva capabil ca Oprescu nu a facut nimic, decat batjocura si avere familiei lui !!Mare om mare caracter !!!Oprescu este un demn urmas al mafiei securisto- comuniste care dupa 89 a insusit prin diferite metode banii contribuabilului

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE