Bulgarul care a încercat să intre cu forţa în cabina unui avion Blue Air a fost reţinutCetăţeanul bulgar care a manifestat un comportament agresiv la bordul unei aeronave care zbura pe ruta Birmingham - Bucureşti a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat joi Judecătoriei Buftea cu propunere de arestare preventivă, potrivit Mediafax.

Cetateanul bulgar care a fost agresiv intr-o cursa Blue Air
Cetăţeanul bulgar care a fost agresiv într-o cursă Blue Air

Cetăţeanului bulgar care a manifestat un comportament agresiv la bordul unei aeronave care zbura pe ruta Birmingham - Bucureşti i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea unui act de violenţă fizică sau psihică asupra personalului, după ce pilotul şi copilotul au depus plângere.

Compania aeriană Blue Air a anunţat miercuri că echipajul unui avion care circula pe ruta Birmingham-Bucureşti a fost nevoit să imobilizeze un pasager care a avut un comportament neadecvat. Potrivit informaţiilor aeronews.ro, pasagerul s-a ridicat de la locul său şi s-a îndreptat spre cabina piloţilor, a forţat uşa şi a cerut unei însoţitoare de bord să-i dea codul de acces. Iritat că nu-l obţine, bărbatul de 23 de ani, originar din Bulgaria, a început să se agite, moment în care a fost imobilizat de însoţitoarea de bord şi 2 pasageri până la aterizarea pe aeroportul Otopeni, unde a fost predat autorităţilor.

"În timpul zborului Blue Air, ce a decolat, pe 27 martie, de pe Aeroportul Birmingham la ora locală 17.42 şi a aterizat, conform programului de zbor, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti la ora locală 22.24, unul dintre pasageri a exprimat un comportament neadecvat, cu semne de nervozitate şi limbaj incoerent", se arată în comunicatul companiei.

Bărbatul a fost preluat de către poliţiştii de frontieră şi i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea unui act de violență asupra personalului de la bordul unei aeronave. Acesta va fi prezentat, în cursul zilei de astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Etichete: a vion blue air, bulgar, cetatea bulgar, incident

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h