2.000 de locuri de muncă, disponibile în BucureștiBursa generală a locurilor de muncă va fi organizată la nivel naţional pe 19 aprilie, în Capitală anunţându-şi până acum participarea 75 de agenţi economici, care au disponibile peste 2.000 de locuri de muncă, informează Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti.

Ce locuri de munca sunt disponibile, saptamana viitoare, in Bucuresti (Foto gandul.info)
Ce locuri de muncă sunt disponibile, săptămâna viitoare, în Bucureşti (Foto gandul.info)

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează Bursa generală a locurilor de muncă la nivelul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti şi a agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă.

În Capitală, evenimentul va avea loc la Palatul Naţional al Copiilor şi va începe la ora 9.00.

Potrivit AMOFM Bucureşti, până în prezent, şi-au anunţat participarea 75 de agenţi economici, care au libere 2.105 locuri de muncă.

Din numărul total al posturilor disponibile în Capitală, 146 sunt pentru absolvenţi de studii superioare, 573 - pentru studii medii, 1.027 - pentru muncitori calificaţi, iar 359 - pentru muncitori necalificaţi.

Ofertele agenţilor economici pot fi trimise până în 17 aprilie la sediul AMOFM Bucureşti, precum şi la sediile agenţiilor de sector.

Etichete: bursa locurilor de muncă, joburi București, locuri de muncă București

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h