"Business pe Bicicletă", joi, în Bucureşti. 600 de participanţi sunt aşteptaţi în Parcul TineretuluiJoi, 14 mai, în Parcul Tineretului din Bucureşti, va avea loc cea de-a şasea ediţie a evenimentului "Business pe Bicicletă". La acest proiect sunt aşteptaţi 600 de participanţi.

"Business pe Bicicleta", joi, in Bucuresti. 600 de participanti sunt asteptati in Parcul Tineretului
"Business pe Bicicletă", joi, în Bucureşti. 600 de participanţi sunt aşteptaţi în Parcul Tineretului
Foto: organizatorii

Proiectul "Business pe Bicicleta", lansat de JCI Bucuresti in 2010, aflat la a 6-a editie, va avea loc în acest an joi, 14 mai, în Parcul Tineretului. Proiectul continua sa creasca o comunitate de oameni de afaceri care utilizeaza si prefera bicicleta ca mijloc de transport. La evenimentul de joi, care se va desfasura sub conceptul " Creeaza un obicei urban!", sunt asteptati peste 600 participanti.

In tinute business casual si pe biciclete, participantii vor fi asteptati la intrarea din Bd. Dimitrie Cantemir a parcului Tineretului la ora 18:30. La ora 19:00 va incepe defilarea pe biciclete, urmata de o sesiune de networking la terasa Clubului Taranului Roman.

Printre speakeri vor fi: Marian Ivan, fondator OPTAR, Diana Costache, care va prezenta proiectul „Vreau la mine-n cartier" si Andrei Huttner, co-fondator Karusello. Karusello va organiza si o tombola, in urma careia se vor castiga 2 tricouri pictate, personalizate. Toti participantii care vor ajunge la Clubul Taranului Roman sunt rugati sa completeze talonul pentru tombola, la masa Karusello.

Centrele de inchirieri iVelo pun la dispozitie un numar limitat de biciclete, aflate la punctul de start al defilarii. Inscrierile sunt obligatorii si se pot face prin completarea formularului de înscriere, iar bicicletele de inchiriat pot fi rezervate aici.

"Alaturi de noi va pedala si ambasadorul Business pe Bicicleta, ciclistul Marius Petrache, care incurajeaza toti biciclistii sa indrazneasca sa pedaleze in drumurile lor urbane", anunţă organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Inscrierile se fac la adresa: http://www.businesspebicicleta.ro/inscriere-eveniment-mai-2015/

Junior Chamber International (JCI) este o federaţie mondială a tinerilor lideri şi antreprenori, cu aproximativ 200.000 membri activi, fiind prezentă în mai mult de 5000 de comunităţi locale din peste 100 de ţări. JCI a fost înfiinţată la sfârşitul lui 2002 în Bucureşti, iar în 2003 a primit afilierea la organizaţia mondială JCI. În România sunt, în prezent, 265 de membri activi. Misiunea organizaţiei este aceea de a crea oportunităţi de dezvoltare pentru membrii comunităţii în care activează, iar acţiunile şi proiectele iniţiate de aceasta reprezintă o soluţie pentru problemele locale cu care se confruntă societatea: indigenţă, sănătate, educaţie, dependenţa de droguri, dezvoltare personală sau antreprenorială insuficientă.

Etichete: bicicleta, biciclisti, business, business pe bicicletă, oameni de afaceri, Parcul Tineretului, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE