Buzdugan şi Morar, acuzaţi din nou de furt. Dezvăluirile lui Viorel Gaiţă"Regele farselor" din anii '90, Viorel Gaiţă, spune că i-au fost "furate" unele glume de către Daniel Buzdugan. Asta după ce, blogger-ul clujean Radu Valentin Băzăvan (groparu.ro) i-a acuzat pe cei doi matinali de la Radio Zu că i-au furat poantele. 

Buzdugan si Morar, acuzati din nou de furt. Dezvaluirile lui Viorel Gaita (fOTO cristi-brancu.ro)
Buzdugan şi Morar, acuzaţi din nou de furt. Dezvăluirile lui Viorel Gaiţă (fOTO cristi-brancu.ro)

Scandalul plagiatului în care au intrat Mihai Morar (34 de ani) şi Daniel Buzdugan (41 de ani) i-au amintit lui Viorel Gaiţă (52 de ani), celebrul umorist al anilor '90, că şi el a fost "victimă". Gaiţă a spart gheaţa, fiind primul care, în anul 1992, a venit pe piaţă cu acest gen de glume, din care s-au născut emisiuni la TVR (Veniţi cu noi pe programul doi, Ceaiul de la ora 5), Tele7abc (Mitică), PRO TV (Lumea lu' Gaiţă, Echipa mobilă), Antena 1 (Miştoc Show) sau Prima TV (a avut rubrică în cadrul Cronicii Cârcotaşilor). „Să faci emisiuni de umor, ani de zile, cu poante furate de la alții şi să mai fii şi plătit regește pentru ele, asta înseamnă să fii mafiot. Uneori însă şi mafioții plâng, nu-i aşa?", a scris Viorel Gaiţă pe pagina de Facebook, exemplificând şi cu un material video, în care celebra lui glumă cu "Şcoala Ardeleană" este pusă în scenă şi de Daniel Buzdugan, scrie Click.ro.

Recent, judecătorii au admis cererea făcută de blogger-ul clujean Radu Valentin Băzăvan (groparu.ro), care îi acuză pe cei doi că i-au furat poantele. „Matinalii" de la Radio Zu au fost daţi pe mâna procurorilor şi sunt cercetaţi penal pentru infracţiuni pedepsite cu până la 4 ani de închisoare. DETALII, AICI. 

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE