Buzdugan și Morar au mers la Ambasada Congo pentru a-şi cere scuzeMatinalii ZU au mers să își ceară scuze la Ambasada R.D. Congo pentru afirmațiile rasiste făcute în emisiunea lor de săptămâna trecută, afirmații care au creat o adevărată „furtună" în social media.

Buzdugan si Morar au mers la Ambasada Congo pentru a-si cere scuze
Buzdugan și Morar au mers la Ambasada Congo pentru a-şi cere scuze

Daniel Buzdugan și Mihai Morar s-a întâlnit cu Bomoy Losila Nixon, Însărcinatul cu Afaceri a.i. al Ambasadei Republicii Democratice Congo în România, anunță Radio ZU, potrivit paginademedia.ro

„Scopul vizitei a fost prezentarea de scuze personale din partea domnilor Daniel Buzdugan și Mihai Morar către Republica Democratică Congo și, în special, către echipa națională de fotbal a acesteia, în urma derapajului profesional avut în emisiunea difuzată în dimineața zilei de 26.05.2016", citează aceștia din anunțul postat de reprezentanții Ambasadei.

„Domnul Însărcinat cu Afaceri a.i. și-a exprimat nemulțumirea și mâhnirea pentru această situație creată dintr-o simplă gafă și a acceptat respectivele scuze".

Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au făcut o serie de remarci cu caracter ofensator în matinalul de la Radio Zu din 26 mai, la adresa jucătorilor și suporterilor congolezi, după amicalul susţinut de Naţionala României contra Republicii Democrate Congo. Ca urmare a valului de critici din mediul online, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat. Cazul va ajunge și la CNA, după ce forul audiovizual a primit mai bine de 30 de sesizări.

Etichete: Buzdugan şi Morar, Buzdugan și Morar afirmatii rasiste, Buzdugan și Morar ambasada congo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE