Buzdugan şi Morar, reclamaţi la CNA din cauza unor "glume" rasisteMihai Morar și Daniel Buzdugan au fost reclamați la CNA pentru ce au spus după meciul România – Congo. “Maimuțe”, “urangutani”, “macaci”, “primate” au fost termenii în care s-au exprimat cei doi realizatori de la Radio ZU despre cei din Congo, într-o serie de “glume”, în direct la radio. 

Buzdugan si Morar, reclamati la CNA din cauza unor "glume" rasiste (Foto paginademedia.ro)
Buzdugan şi Morar, reclamaţi la CNA din cauza unor "glume" rasiste (Foto paginademedia.ro)

"Domnii Mihai Morar si Daniel Buzdugan au folosit nenumarate remarci rasiste la adresa selectionatei Congoleze. Am facut o sesizare la CNA si apoi am decis sa vad daca au ascultat si altii emisiunea. S-au mai trimis cu siguranta si alte sesizari", după cum a scris un cititor Paginademedia.ro.

"Glumele" au fost făcute în emisiunea Morning Zu din 26 mai. Ce au spus Buzdugan și Morar:

Noi îl avem pe Father Chitcken, ei îl au pe Father Monkey.
Cei din Congo au venit cu 8.000 de maimuțe, au fost susținuți de 8.000 de maimuțe. Zicem de maimuțe pentru că pregătim ceva cu maimuțe la Radio ZU.
Galeria lui Congo se cheamă Coadă de maimuță. La intrările în stadionul unde s-a ținut meciul cică era o coadă de maimuțe, n-ai văzut așa ceva.
Care e diferența între antrenorul nostru și cel din Congo: Tata Puiu crede în Dumnezeu, antrenoul lui Congo crede în Cimpanzeu.
Au jucat cu gorilienii, practic. Să faci 1-1 cu gorilienii nu-i de ici, de colo. Ăia au mușchi, se ascund prin copaci...
Mâna la piept toată lumea, pentru imnul statului Congo. Hai, toate maimuțele laba la blană! Cum la noi e mâna la piept, la ei e...

Dacă n-ar fi fost incidentul cu acest primate, noi nu am fi fost atât de deprimate.

Sursa: paginademedia.ro. 

0/1 COMENTARII
Ghioagă
30 May 17:41
+0
VOTURI
-0
Trustul Intact, ce vă mirați?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE