C. Bușoi: "Nu am intenționat sa ma folosesc de tragedia de la Colectiv. Le cer scuze celor lezati"Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Cristian Busoi, si-a cerut scuze pentru utilizarea unor imagini cu tragedia de la Colectiv in campania sa de promovare a unor proiecte pentru Bucuresti,afirmand ca intelege criticile si ca nu a intentionat sa se foloseasca de tragedie intr-un exercitiu electoral

C. Busoi: "Nu am intentionat sa ma folosesc de tragedia de la Colectiv. Le cer scuze celor lezati"
C. Bușoi: "Nu am intenționat sa ma folosesc de tragedia de la Colectiv. Le cer scuze celor lezati"
Foto: facebook Cristian Busoi

"Am vorbit astazi, intr-o conferinta de presa, despre necesitatea consolidarii cladirilor din Bucuresti care prezinta risc seismic si am atras atentia ca nu suntem inca pregatiti sa facem fata unei noi tragedii, posibile in cazul unui eventual cutremur, asa cum ne-a demonstrat incendiul de la Colectiv. Unele reactii au fost critice, intregul demers fiind suspectat de instrumentalizarea tragediei de la Colectiv intr-un exercitiu electoral de imagine. Marturisesc cu toata sinceritatea ca nu am intentionat acest lucru, iar celor pe care aceasta asociere i-a lezat in vreun fel le cer scuze", a scris Cristian Busoi, luni seara, pe contul sau de Facebook.

Liberalul mai spune ca intelege ceea ce i-a nemultumit pe criticii sai.

"Ii asigur de faptul ca nu am intentionat sa ma folosesc de ce s-a intamplat in tragedia de la Colectiv sau in cea intamplata in martie '77. Cred cu tarie ca astfel de evenimente nu trebuie uitate, ci trebuie sa invatam din ele si sa nu repetam greselile trecutului. Suntem datori sa punem pe primul plan siguranta noastra, a copiilor nostri si a generatiilor care vin prin masuri concrete si durabile de reabilitare a cladirilor cu risc seismic, integrate unei strategii administrative responsabile si sensibile la problemele oamenilor!", a mai scris candidatul PNL la Primaria Capitalei, conform ziuanews.ro.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Cristian Busoi, si-a prezentat, luni, proiectele pentru Bucuresti folosindu-se de imagini din Clubul Colectiv, unde si-au pierdut viata 63 de tineri, prezentate in paralel cu ilustratii ale consecintelor cutremurului din 1977.

''Bucuresti, trezeste-te!'', a fost mesajul afisat pe bannerul care prezenta imagini din clubul Colectiv, in care 63 de tineri si-au pierdut viata, precum si imagini alb-negru care ilustrau consecintelor cutremurului din 1977. Cristian Busoi a explicat ca a ales afisul care prezenta imagini din clubul Colectiv si de la cutremurul din anul 1977 in urma unei discutii cu echipa sa de comunicare.

Dupa conferinta de presa, Busoi a fost criticat in mediul online, inclusiv pe pagina sa de Facebook, pentru ca s-ar folosi de tragedia de la Clubul Colectiv in scopuri electorale.

Etichete: colectiv, cristian busoi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE