C. T. Popescu, despre PNL: "Ce poate fi mai rău decât un partid penal? Un partid penibil"Partidul Național Liberal a ajuns „un partid penibil", iar Cătălin Predoiu este ultimul care trebuie să își dea demisia pentru povestea asta,  a declarat, la Digi24, jurnalistul Cristian Tudor Popescu, după ce au fost difuzate rezultatele alegerilor pentru Primăria Capitalei. El a anunţat, de asemenea, că l-a votat pe Nicuşor Dan ca primar general. "Pentru că pe restul îi cunosc", a motivat CTP.

Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu
Foto: evz.ro

"Acest București roșu este răspunsul oamenilor la ce s-a întâmplat după ce oamenii i-au alungat pe Victor Ponta și PSD din Palatul Cotroceni și, apoi, din Palatul Victoria. După ce oamenii au făcut asta, s-au întâmplat niște lucruri și acum răspunsul este legat de prestația președintelui Klaus Iohannis de după ce a fost pus în scaunul de la Cotroceni și de prestația Guvernului Cioloș. Și, nu în ultimul rând, este legat de prestația Partidului Național Liberal", a spus Cristian Tudor Popescu.

„Ce poate fi mai rău decât un partid penal? Un partid penibil. E mai rău, dacă ești penal măcar inspiri teamă. Dacă nu ești iubit, trebuie să inspiri teamă. Dacă ai ajuns să fii penibil, ăla e sfârșitul. Domnul Predoiu e ultimul care trebuie să își dea demisia pentru povestea asta. Domnul Predoiu a fost aruncat, pur și simplu, în cap în ultimul moment. Ce să facă? El și așa nu era bun pentru chestia asta, nu are transmisie, nu are capacitate de a trece sticla", a mai spus jurnalistul.

Rezultatele slabe pe care le conturează exit-poll-urile pentru liberali i-au determinat pe ex-președintele Traian Băsescu și ex-premierul Victor Ponta să iasă la atac. Cei doi le-au adresat cuvinte grele foștilor colaboratori.

„PNL decontează lipsa de lideri. Are mai mult în sondaje decât liderii lor. PSD are noroc cu Ponta care e lider în toate sondajele. Dragnea e sub Ponta. Doamna Gorghiu şi Blaga sunt mediocri. De făcut jocuri într-un partid, de cancelarie. Sunt doi demagogi. Sunt ca o pată pe un perete. Predoiu e un pseudolider ca Gorghiu sau Blaga. Gorghiu sau Blaga nu luau mai mult ca Predoiu", a declarat Traian Băsescu.

Etichete: Cristian Tudor Popescu, ctp, PNL, rezultate exit poll alegeri bucuresti 2016

0/9 COMENTARII
sorin olteanu
07 Jun 23:46
+0
VOTURI
-0
Daaa....!!! Pacat ca tu inca dormi....
Dodo
07 Jun 21:15
+0
VOTURI
-0
Dumnezeu(DNA)iti da dar nu-ti baga si-n traista !
Gelu
07 Jun 16:26
+0
VOTURI
-0
adica peste 4 ani o sa fii si tu babaciune si o sa votezi?
vandoreli
07 Jun 13:41
+0
VOTURI
-0
Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la tel.:0722384263 sau la adresa de email : viorelpdan@yahoo.ro
Dinu
07 Jun 08:07
+0
VOTURI
-0
Tuturor votantilor PSD le doresc un an in Baragan! Asa sa-i ajute Dumnezeu!
ozenist
07 Jun 01:54
+0
VOTURI
-0
Cetepica este ultimul care ar trebui sa cujete . El l-a sprijinit pe nea Nelu ani la rand . Atata il duce bibilica .
Laur
06 Jun 19:56
+0
VOTURI
-0
@ Gerorgescu Viorel care bucuresteni? 69% au stat acasa si li s-a rupt de votare. noroc ca v-au votat babaciunile, daca nu faceti treaba peste 4 ani s-ar putea sa pierdeti tot.
Georgescu Viorel
06 Jun 14:36
+0
VOTURI
-0
Bucurestenii s-au trezit si au ales sa dea o palma sasului , si sa arate prin votul dat ca nu mai doreste ciuma portocalie ...
Buov Bula
06 Jun 11:49
+0
VOTURI
-0
PCRisti prostovani / gaozari perdantzi si fuduli!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE