C.T.Popescu, după retragerea lui Marian Munteanu: "Este cea mai bezmetică conducere a PNL"Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat deciziile PNL din ultima vreme şi schimbările repetate de candidaţi pentru Primăria Capitalei, care au culminat cu retragerea lui Marian Munteanu, spunând că este "cea mai bezmetică conducere a partiului".

Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu
Foto: jurnalistii.ro

"Subiectul zilei nu este acest domn (n.red. - Marian Munteanu), ci conducerea PNL. Prostia nu e un lucru imoral, prost nu e o insultă - am ales din bogata ofertă a PNL trei perle de prostie.

Mircea Ionescu Quintus - a repetat că PNL a pierdut un primar, dar a câştigat un membru de mare valoare. Cu câteva minute înainte domnul Munteanu spunea că mai vedem în legătură cu ideea de membru PNL. Quintus nu contenea cu laudele la calitatea de membru PNL.

Alina Gorghiu - chiar am râs, ea a zis că tot ce s-a zis la adresa lui Munteanu sunt răutăţi. Atunci de ce l-aţi dat afară? Dacă toate sunt calomnii. Bijuteria e alta: spune că putem avem şi 20 de candidaţi dacă obiectivul este un vot în plus faţă de PSD. Asta e comic. Comunică bucureştenirlor că obiectivul PNL este un vot în plus faţă de PSD. Las la o parte că dacă intră în competiţie Traian Băsescu şi Tăriceanu e posibil ca PNL şi PSD să se bată în finala mică. Păi bucureştenii aşteaptă de la PNL un primar foarte bun, primar competent.

Cătălin Predoiu spune memorabil: candidatura mea vine la momentul potrivit. E în situaţia unui soţ a cărui nevastă se culcă cu 3 amanţi şi apoi vine la Predoiu şi îi spune: tot la tine m-am întors, fii fericit. ŞI domnul Predoiu îşi exprimă fericirea. Problema e conducerea actuală a PNL. Nu ştiu dacă în istoria acestui partid a fost o conducere mai jalnică. Este cea mai bezmetică conducere a partidului", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

PNL a decis să-l retragă pe Munteanu din cursa pentru Primăria Capitalei, acesta fiind cel de-al treilea candidat la care renunţă formaţiunea liberală, la doar o săptămână de la desemnarea lui. Cătălin Predoiu urmează să fie noul candidat al PNL pentru Primăria Bucureşti. Alina Gorghiu a afirmat că nu este relevant numărul candidaţilor pe care partidul i-a susţinut până în prezent.

Etichete: candidat PNL primaria Capitalei, Cristian Tudor Popescu, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h