Câți bani au câștigat Bianca și Victor Slav din căsnicia de la televizorDivorțul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav fusese prevăzut de mai mulți comentatori, care spuneau că toată povestea a fost destinată doar publicității și câștigării unor sume de bani. 

Bianca si Victor Slav divorteaza
Bianca și Victor Slav divorțează

Nunta celor doi a fost vândută la televiziune, iar numeroase momente dintre cei doi au fost televizate la "Serviți, vă rog!" - cererea in casatorie, momente intime, discutii despre cum cei doi se vad imbatranind impreuna.

Potrivit ziarului "Click", Bianca si Victor Slav ar fi primit 100.000 de euro fiecare pentru a se casatori si pentru a poza, pentru cateva luni, intr-o familie fericita.

Avantajele acestei piese de teatru nu sunt inca incheiate, deoarece divortul le va mai aduce resurse financiare destul de mari celor doi protagonisti. Se zvoneste faptul ca Bianca si-ar fi vandut deja exclusivitatea declaratiilor asupra divortului postului TV Antena Stars. De altfel, postul de televiziune a difuzat deja, in exclusivitate, declaratii incendiare ale vedetei pe care se pare ca o promoveaza intens.
Totodata, se pare ca nici Pro TV nu va sta departe de aceasta poveste, mai ales ca Victor Slav - prezentator la rubrica Meteo a postului TV - a anuntat marti chiar in emisiunea lui Catalin Maruta ca vrea sa divorteze. 

Etichete: bani, Bianca Drăguşanu, casatorie, divorţ, Victor Slav

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE