Câți jandarmi și polițiști asigură ordinea publică în Capitală, în perioada SărbătorilorAutoritățile suplimentează numărul de polițiști și jandarmi care asigură măsurile de ordine publică în Capitală.

Jandarmeria Romana suplimenteaza numarul de jandarmi
Jandarmeria Romana suplimenteaza numarul de jandarmi
Foto: clon.ro

În Capitală, măsurile de ordine publică vor fi asigurate, zilnic, de 1.500 poliţişti şi 400 de jandarmi, scrie Evz.ro. Pentru prevenirea incendiilor sau stingerea acestora, în special la lăcaşurile de cult şi la locurile în care va fi sărbătorită Învierea Domnului, dar şi pentru acordarea primului ajutor medical calificat, va acţiona un număr suplimentar de lucrători pentru situaţii de urgenţă, aproximativ 7.000 de ofițeri și subofițeri la nivel național.

De asemenea, pe principalele artere rutiere din oraşe, dar şi pe cele care converg spre zonele turistice consacrate (Valea Prahovei, Valea Oltului, nordul Moldovei, Litoral), vor fi instituite măsuri speciale, acordându-se o atenţie sporită prevenirii ambuteiajelor şi accidentelor rutiere. Zilnic, echipajele de poliţie rutieră vor acţiona cu circa 300 aparate radar, dispuse pe drumurile naţionale şi europene.  Centrul Infotrafic al Poliţiei Române va asigura informarea permanentă a participanţilor la trafic şi va adresa recomandări utile celor care se deplasează pe arterele rutiere aglomerate.

 

Etichete: politie bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h