Câștigători de top ai loteriei EuroMillions (P)EuroMillions este un joc loto prono multi-național fondat în februarie 2004 prin colaborarea instituțiilor oficiale din 3 țări europene (Franța, Spania și Marea Britanie), cărora li s-au adăugat în luna octombrie a aceluiași an alte 6 țări (Austria, Belgia, Elveția, Irlanda, Luxemburg și Portugalia). Datorită participării mai multor organizații loto, EuroMillions beneficiază de fonduri de premii net superioare loteriilor naționale, oferind astfel, jackpoturi de top, deseori exprimate în sute de milioane de euro.

Castigatori de top ai loteriei EuroMillions
Câștigători de top ai loteriei EuroMillions

Astfel, loteria de primă ligă a Europei a produs, de-a lungul anilor, o parte dintre câștigătorii loto de top ai lumii.

Adrian și Gillian Bayford, Marea Britanie – 190 milioane €

Pe data de 10 august 2012, britanicii Adrian și Gillian Bayford câștigau fabuloasa sumă de 190 de milioane € - un jackpot EuroMillions acumulat ca urmare a 14 reporturi succesive. Soții Bayford, în vârstă de 41, respectiv 40 de ani în momentul câștigării marelui premiu, s-au declarat șocați, dar convinși că o astfel de sumă îi va ajuta să rezolve multe probleme, precum și să își ajute familia și prietenii. Doamna Bayford a renunțat pentru o perioadă la serviciu, dedicându-se familiei sale, dar vara aceasta a decis să revină în activitate, ocupându-se de un centru pentru copii din orașul său de reședință.

Marea Britanie pare să fie una dintre țările cele mai norocoase ale loteriei europene. Deși Franța a încasat până acum cele mai multe jackpoturi EuroMillions (69), Marea Britanie este pe locul I când vine vorba despre câștiguri de top. Dovadă, cele mai mari două premii EuroMillions au fost câștigate de britanic.

Colin și Chris Weir, Marea Britanie – 185 milioane €

Exprimat în lire sterline, Colin și Chris Weir sunt, de fapt, campionii câștigurilor europene. Premiul lor avea la momentul câștigului, o valoare de peste 161 de milioane £, în timp ce suma câștigată de soții Bayford se ridica la 148 de milioane £. Dar cui îi mai pasă despre astfel de lucruri când câștigă atâția bani peste noapte? Cu o avere cumulată de 165 milioane £, David și Victoria Beckham se situează cu numai un pas în fața acestor fericiți ai sorții.

Pe primul loc sau pe al doilea, cuplul britanic este deseori în vizorul mass media datorită achizițiilor sale excentrice. La numai câteva luni după ce și-au încasat premiul (iulie 2011), Colin și Chris Weir s-au mutat într-un conac istoric, care i-a costat aproape 1 milion £, situat în Largs, Ayrshire. Pe lângă asta, cei doi s-au implicat în diferite acțiuni caritabile.

Ce ați face dacă ați intra peste noapte în posesia unei astfel de sume de bani? V-ați schimba mașina cu una de lux? V-ați cumpăra o vilă în Paradis? Ați pleca într-un tur în jurul lumii? Înainte de a începe să visați, asigurați-vă aveți șansa de a câștiga astfel de premii. Cumpărați-vă biletul loto EuroMillions online pentru a participa la următoarea tragere a loteriei europene.

Etichete: câştigător loto, loterie, premiu loto

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE