Cadavrul găsit în Dâmbovița aparține studentului dispărut, căutat cu disperare de părințiCadavrul scos din râul Dâmbovița duminică aparține tânărului Cătălin Ene, căutat cu disperare de părinții săi de zece zile. 

Părinții l-au identificat ieri la Institutul de Medicină Legală pe Cătălin Ene, după ce a fost scos din Dâmbovița de echipajele ISU, în ciuda faptului că era desfigurat, relatează România tv.

Tânărul s-a sinucis, aruncându-se în Dâmbovița, deoarece avea legată de picioare o valiză plină cu pietre. De altfel, înainte de a pleca de la cămin, se pare că studentul lăsase și un bilet în care își cerea iertare, pentru că nu mai rezistă: "Imi pare rau pentru toate, sunt cu nervii la pamant", a scris el. 

Cum tanarul era foarte credincios, parintii lui sperau sa fie la o manastire, pentru ca i-a marturisit la un moment dat prietenei lui ca vrea sa se calugareasca.
"Catalin, daca ai ales calea asta, mami, noi nu avem nimic impotriva, noi nu te impiedicam cu nimic absolut, decat sa stim ca esti in viata..."

Catalin este din Gaesti, Dambovita. A terminat liceul ca sef de promotie si a devenit student al facultatii de matematica, la universitatea Bucuresti. Ultima data a vorbit la telefon, miercuri seara, cu tatal sau.

Băiatul avea 20 de ani. 

Cadavrul bărbatului a fost recuperat din râul Dâmboviţa între podurile Grozăveşti şi Cotroceni, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). Potrivit primelor informaţii furnizate pentru B365.ro de către ISU, ar fi vorba de un tânăr de până în 30 de ani care nu prezenta leziuni, cel puţin la nivelul feţei. 

Cadavrul a fost văzut plutind pe apă, duminică, în jurul orei 12.35, de către un trecător care a anunţat imediat la 112. 

Potrivit scafandrilor, cadavrul se află într-o stare avansată de putrefacţie. 

Etichete: Dâmboviţa, înecat

0/3 COMENTARII
mda
28 oct 15:15
+0
VOTURI
-0
Credea probabil fix in religia aia care i-a spalat creierul si lui si tie. Religia merita atacata pana la desfiintare, din cauza ei oamenii o iau razna, gandesc aiurea, sunt lenesi si incuiati. Oameni ca copilul asta se pierd ca se bazeaza pe bazaconii si nu stiu sa ia viata in serios. Multumiti popilor si celorlalti profitori de pe urma ei, multumiti cancerului umanitatii.
mihai r.
28 oct 14:00
+0
VOTURI
-0
Cum puteti spune ca "tanarul s-a sinucis" si in acelasi timp ca "tanarul era foarte credincios"? ..credea in ce? ... asta dovedeste ca fie nu stiti ce spuneti, fie vreti sa sugerati intentionat o idee falsa, atacand Religia tocmai prin spalarea creierelor si inveninarea inimilor.
mda
28 oct 12:39
+0
VOTURI
-0
Cum spala religia creierele... Cel mai mare cancer al omenirii - Religia.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h