CADOURI pentru FEMEI de VALENTINE'S DAY. CADOURI pentru BĂRBAŢI de VALENTINE'S DAY (14 FEBRUARIE)CADOURI pentru FEMEI de VALENTINE'S DAY. CADOURI pentru BĂRBAŢI de VALENTINE'S DAY (14 FEBRUARIE): Dacă vrei să-i faci un cadou deosebit iubitei/ iubitului de VALENTINE'S DAY, dar nu vrei să apelezi tot la bomboane şi flori, poţi alege din recomandările de mai jos, toate fiind la preţuri accesibile.

CADOURI pentru FEMEI de VALENTINE'S DAY. CADOURI pentru BARBATI de VALENTINE'S DAY (14 FEBRUARIE)
CADOURI pentru FEMEI de VALENTINE'S DAY. CADOURI pentru BĂRBAŢI de VALENTINE'S DAY (14 FEBRUARIE)
Foto: www.kebuena.com.mx

CADOURI pentru FEMEI de VALENTINE'S DAY. CADOURI pentru BĂRBAŢI de VALENTINE'S DAY (14 FEBRUARIE):

Ghiveci invers - 70 lei - Acest cadou, disponibil pe mindblower.ro, e perfect dacă iubita sau iubitul tău iubeşte florile şi apreciază lucrurile originale. "Cu un sistem inteligent de irigatie si un disc care nu-i permite plantei sa cada, ghiveciul cu susul in jos e cadoul perfect pentru cei care iubesc natura", se precizează în descrierea produsului. 

Set pentru vin - 44 lei - Dacă apreciaţi vinul şi vreţi să faceţi seara ceva mai romantică, puteţi face cadou un set pentru vin format dintr-un tirbuson si un dop pentru sticla de vin, cu inimioare la capăt. Şi util, şi simpatic. Am găsit unul pe ideaplaza.ro.

CADOURI pentru FEMEI de VALENTINE'S DAY. CADOURI pentru BĂRBAŢI de VALENTINE'S DAY (14 FEBRUARIE):

Lampă pentru citit - 25 lei - Dacă iubitul sau iubita ta citeşte noaptea, îi poţi face cadou o lampă de citit simplă- costă 25 de lei pe smuff.ro. Bonus: nu te mai deranjează nici pe tine lumina de care are ea nevoie.

Pernă caldă pentru mâini- 25 de lei- Dacă partenerul sau partenera are o circulaţie mai proastă, poţi rezolva problema mâinilor îngheţate cu o pernă caldă pentru mâine. S-ar putea să funcţioneze şi la picioare îngheţate. Disponibilă pe smuff.ro

Umbrelă însorită- 95 de lei- Pentru cei pe care ploaia îi întristează şi aşteaptă  cu ardoare zile însorite, există umbrela simpatică cu cer senin, disponibilă pe mindblower.ro

CADOURI pentru FEMEI de VALENTINE'S DAY. CADOURI pentru BĂRBAŢI de VALENTINE'S DAY (14 FEBRUARIE):

Breloc-clopoţel Ring for Kiss- 9 lei- Dacă iubita sau iubitul e mai pupăcios, îl poţi încuraja cu un breloc haios. Disponibil pe thegift.ro.

Set 100 de baloane- 45 de lei- Să intri într-o cameră cu 100 de baloane e distractiv, indiferent de vârstă- în plus, obţii o atmosferă festivă instant. Doar la lumânări romantice se aştepta, varianta aceasta e sigur mai originală. Le-am găsit la thegift.ro.

CADOURI pentru FEMEI de VALENTINE'S DAY. CADOURI pentru BĂRBAŢI de VALENTINE'S DAY (14 FEBRUARIE):

Valentine's Day este Ziua Îndrăgostiților în tradiția occidentală, care se sărbatorește pe data de 14 februarie.

Ziua comemorează pe Sf. Dwynwen, sfântul patron al îndrăgostiților galezi. În Franța, o țară tradițional catolică, Valentine's Day este cunoscută simplu drept Sfantul Valentine și este sarbatorită ca în restul țărilor occidentale. În Danemarca și Norvegia 14 februarie este cunoscută ca „Valentinsdag". Nu este sărbătorită pe o scară largă, dar mulți oameni își fac timp pentru a petrece într-un mod romantic cu partenerul de viață sau trimit o felicitare unei iubiri secrete.

În Suedia este numită ziua tuturor inimilor . Nu este o sărbătoare oficială. În Slovenia un proverb spune că Sfântul Valentin aduce cheile rădăcinilor, așa că pe 14 februarie plantele și florile încep să crească. Ziua îndrăgostiților a fost sărbatorită ca ziua în care încep lucrările în vii și pe câmpuri. Este de asemenea spus ca păsările se căsătoresc în această zi. Cu siguranță, numai de curând este sărbătorită ca Ziua iubirii. Ziua iubirii este tradițional 12 martie, ziua Sf. Gregor.

În România, sărbătoarea tradițională pentru iubiți este Dragobete care este sărbătorită pe 24 februarie. Numele vine de la un personaj din folclorul românesc care se presupune că ar fi fiul Babei Dochia. Etimologic, o parte din numele de Dragobete poate fi găsit și în cuvântul romanesc dragoste.

România a început să sărbătorească și Valentine's Day, deși deja avea prin Dragobete o sărbătoare tradițională. Aceasta a dus la un val de critici din partea mai multor grupuri, persoane reputate, instituții. Organizația naționalisă Noua Dreaptă condamnă sărbătorirea Valentine's Day în România ca fiind o activitate superficială, comercialistă, un kitsch importat din Occident.

Etichete: cadouri bărbați, cadouri barbati valentines day, cadouri femei, cadouri femei valentines day, cadouri ieftine, cadouri valentines day, valentines day

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h