Cadru universitar din București, reținut pentru o crimă comisă acum 18 aniProcurorii criminaliști l-au reținut marți pe Dan Păcurariu, cadru universitar, în vârstă de 55 de ani, pentru o crimă comisă în 1998. 

Catuse
Cătuşe

"În noaptea de 26 — 27 iunie 1998, în timp ce se afla în locuința victimei Mihaela Fulga, în vârstă de 30 de ani, situată în București, sector 3, inculpatul a agresat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un corp dur, cu o intensitate deosebită, cauzându-i în această modalitate leziuni grave (multiple fracturi la nivelul capului), care i-au determinat decesul — victima a fost descoperită, în stare de putrefacție, în seara zilei de 29 iunie 1998", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București remis marți B365.ro.

Potrivit anchetatorilor, agresiunea a fost comisă în contextul degradării relației dintre cei doi, ca urmare a manifestărilor excesive de gelozie ale inculpatului, acesta devenind extrem de posesiv.

Profesorul o urmărea pe victimă la locurile de muncă, pe stradă, o aștepta perioade lungi de timp pe holul blocului, o suna în mod frecvent cu scopul de a verifica unde este și la ce oră ajunge acasă etc.

Omorul a fost disimulat în jaf, mai precizează anchetatorii.

În prezent, Dan Păcurariu este profesor la Facultatea de Arte a Universităţii Hyperion.

Etichete: crimă, Dan Păcurariu, omor, profesor universitar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE