Cafenea cu pisici, în București: Localul plin de pisici maidaneze pe care le puteți adopta FOTODouă surori din București, iubitoare de pisici, au deschis acum câteva luni o cafenea de unde puteți adopta o pisică sau unde puteți dona pentru sterilizarea și îngrijirea unei pisici. 

Iulia și Ioana Cocor sunt iubitoare de pisici și au salvat foarte multe de pe străzi. Cele două surori au încercat să țină pisicile în casă sau să le dea prietenilor spre adopție, însă în urmă cu câteva luni le-a venit ideea să deschidă o cafenea... cu pisici: cafeneaua Miau.

"Inițial am deschis cafeneaua doar pentru prieteni. Ne doream să o deschidem și pentru publicul larg, dar am zis să testăm întâi piața", spune Iulia.

Din ce în ce mai mulți clienți sunt atrași de ideea de a merge la o cafenea unde se pot juca cu pisicile, drept dovadă numărul clienților cafenelei Miau crește zi de zi. "Vin foarte multe persoane cu copii și iubitori de pisici, bineînțeles", precizează proprietara cafenelei.

La cafeneaua Miau trăiesc 15 pisici salvate de pe străzi. Cinci pisici sunt ale proprietarelor, iar restul pot fi adoptate de clienți. Dacă un client iubește pisicile și nu are posibilitatea de a le adopta, el poate contribui cu bani pentru îngrijirea lor. "Noi avem un stand unde punem spre vânzare diverse obiecte, haine, cărticele vintage, pe care clienții le pot cumpăra. Banii vor fi utilizați pentru îngrijirea pisicilor", explică Iulia. 

Pe lângă standul de unde clienții pot cumpăra diverse obiecte, cele două tinere organizează și târguri de handmade și vintage, seri de teatru sau de film, pentru a atrage cât mai mulți clienți în cafenea. 

O singură pisică a fost adoptată până acum. "Nu există nicio taxă de adopție, există doar un contract și un interviu. Nu vrem să dăm pisicile oricui, ci unor persoane responsabile. Noi vrem să rămânem în contact cu persoanele care adoptă pisicile. În plus, dacă respectivele persoane nu le mai pot ține, îi rugăm să ni le aducă înapoi, să nu le dea altora. ", spune proprietara cafenelei Miau.

Pe lângă pisici, în cafenea mai sunt și doi câini, unul al celor două surori și unul pe care l-au găsit pe stradă și vor să-l dea spre adopție. 

Cafeneaua cu pisici din Bucureşti se află pe strada Maximilian Popper, nr. 41. Pe lângă plăcerea de a se sta în compania pisicilor, bucureștenii se pot bucura aici de diverse sortimente de cafea, smoothiuri, sucuri fresh și mâncare vegetariană.

 

 

Etichete: cafenea bucuresti, cafenea cu pisici, cafenea pisici bucuresti, realitatea, review

0/2 COMENTARII
Miruna
17 mai 14:28
+0
VOTURI
-0
Covor, frate, nu Cocor, Covor pur si simplu. Asa le cheama pe cele doua surori. Si au fost adoptate o gramada de pisici pana acum, vin mereu altele, unul din rosturile cafenelei, in afara de petrecerea timpului liber in mod placut, este sa ajute pisicutele sa isi gaseasca un camin iubitor... Poate ar fi necesar un update.
Luiza
11 sep 14:57
+0
VOTURI
-0
Japonezii au fost primii care avut ideea acestor cafenele. De acolo s-au inspirat cele două surori. Bravo lor!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h