Câine polițist din Capitală, "casat" la hingheri, dar salvat în ultima clipăRegulamentele Poliției Române prevăd ca animalele care lucrează pentru forțele de ordine să fie casate, atunci când nu mai pot fi folosite. Asta înseamnă să fie trimise la hingheri, iar după 14 zile, eutanasiate. Acesta a fost și cazul lui Beks, câine polițist. 

Beks - foto ziuadeconstanta.ro
Beks - foto ziuadeconstanta.ro

Becks, un ciobănesc german, care timp de 8 ani a "lucrat" în Poliţie, a fost abandonat într-un adăpost pentru animale. A avut însă norocul să fie îndrăgit de o bucureşteancă, aceasta adoptându-l pe loc.

Un câine frumos, deştept, antrenat să ia urma, aşa este Beks. Ciobănescul german, ajuns la vârsta de 8 ani, merge însă greoi şi are probleme la urcat treptele din cauza durerilor pe care le are la picioare. Aşa că a fost "casat", conform legii, iar de la Poliţia Canină,  a ajuns la hingheri!

"Tristeţea lui era grea. Era tristeţea sufletului dezamăgit. Dacă nimeni nu-l lua în 14 zile putea să fie eutanasiat. Din fericire, Beks a stat acolo doar două zile, pentru că l-am adoptat. Am ajuns să ştiu de el pentru că inima unui poliţist era îndurerată şi a cerut ajutor. A plâns când l-a lăsat acolo, dar nu a avut altă soluţie. Când acel poliţist, care a avut grijă de el şi a lucrat cu el, trebuie să-l hrănească şi mai ales să plătească serviciile medicale din propriul lui salariu, e greu", a povestit, pentru Click!, Luminiţa ­Rădulescu, femeia care l-a salvat.

Bucureşteanca l-a dus la veterinar şi are acum grijă ca "bătrânul poliţist" să primească tratamentul necesar. "Stă la căldură, ia 4 pastile pe zi şi face injecţii la 4 zile. După două tratamente, deja urcă şi coboară treptele. Eu l-am luat ca să fiu sigură că scapă cu viaţă, iar dacă doreşte cineva să-l adop­te, o poate face oricând. E un câine foarte deştept şi ­foarte cuminte", ne-a spus Luminiţa Rădulescu.

0/1 COMENTARII
numai la noi se poate asta
18 Dec 19:19
+0
VOTURI
-0
Inn orice tara civilizata, animalele inapte de serviciu - politie, armata, etc - se pensioneaza, nu se EUTANASIAZA. Numai la noi, se economisesc bani pentru pensiile primarilor si parlamentarilor. Rusine ! HUO !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE