Călătorii accidentaţi în tramvaiele deraiate vor primi despăgubiri de la RATBRudele victimelor carambolului cu tramvaie de la Lujerului pot suna la un numar de urgenta sa ceara detalii despre starea lor de sanatate
Rudele victimelor carambolului cu tramvaie de la Lujerului pot suna la un număr de urgență să ceară detalii despre starea lor de sănătate

"RATB are încheiate contracte pentru servicii de asigurare nu numai pentru angajaţii proprii şi pentru mijloacele de transport ci şi pentru asigurarea pasagerilor şi a bagajelor. Toţi călătorii răniţi din cauza tramvaielor care au deraiat în această dimineaţă pe traseul liniei 41 vor primi despăgubiri din partea RATB", a precizat Raeceanu.

Aceasta a precizat că la ora 13.15, circulaţia tramvaielor de pe linia 41 a fost deblocată, dar deocamdată se circulă lent până la reluarea ciclului normal de circulaţie.

RATB a precizat că tramvaiele implicate în accident corespund din punct de vedere tehnic şi al siguranţei circulaţiei, având efectuate toate reviziile tehnice specifice.

De asemenea, conducătorii tramvaielor respective au o vechime în RATB cuprinsă între 13 şi 20 de ani, iar în această perioadă nu au înregistrat evenimente majore, ci numai accidente uşoare.

În prezent, la nivelul RATB s-a constituit o comisie tehnică pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului, iar în funcţie de rezultatele anchetei RATB şi a organelor de cercetare ale Poliţiei şi Procuraturii se vor lua măsurile legale ce se impun.

În jur de 50 de persoane au fost rănite în accidentul de joi dimineaţă, din Pasajul Lujerului, unde două tramvaie s-au ciocnit şi au deraiat de pe linie, în jurul orei 7.25

Etichete: accident, carambol, RATB, tramvai

0/0 COMENTARII
fag
10 May 23:08
+0
VOTURI
-0

Oprescu da dovada ca nu are nici un interes in siguranta oamenilor , pe el il intereseaza doar sa scoata bani de pe urma lor. Poate aceasta tragedie va deschide ochii oamenilor si nu vor mai vota cu Oprescu.

red
10 May 23:05
+0
VOTURI
-0

Cred ca Oprescu a pus la cale acuma tot , doar e doctor , acuma are de la cine sa mai ia niste bani. Cum e posibil da nu te intereseze sa verifici revizia mijloacelor de transport in comun OMG , el crede ca merg pana la nesfarsit fara sa le faci vreo revizie ceva.

rau
10 May 23:02
+0
VOTURI
-0

Mda se vede dezinteresul lui Oprescu de a subventiona RATB si RADET , datorita lui acuma multe persoane au de suferit.

lag
10 May 22:59
+0
VOTURI
-0

Daca Oprescu il interesa de revizia mijloacelor de transport in comnun nu cred ca se intampla o asemenea tragedie

zid
10 May 22:55
+0
VOTURI
-0

E logic sa se intample asa ceva daca RATB u are masini de epoca , dupa ce ca sunt de sute de ani nici macar revizia lor nu e facuta. Nici un interes din partea hotului de Oprescu pt asa ceva , el doar sa isi umple buzunaru.

paul
10 May 22:52
+0
VOTURI
-0

pacat de el .. putea sa faca mai multe in mandatul asta ca sa mai fie votat si a 2-a oara ! nu pe ultima suta de metri sa se chinuie si nici acum ..

face
10 May 22:51
+0
VOTURI
-0

Se vede ca Oprescu nu a fost interesat de reinoirea mijloacelor de transport in comun. A cumparat doar niste vechituri de la straini , de care ei nu mai aveau nevoie.

drum
10 May 22:48
+0
VOTURI
-0

La RATB nu sunt bani nici de întreţinere sau reparaţii, iar primarul Sorin Oprescu refuză să aloce sumele necesare!! Oprescu a cheltuit toti banii pe proiecte gen panselute - o jardiniera costand 500 de euro!!!!!!!!!!!! Da, da... 500 de euro, trei floricele intr-o jardiniera. Asta este Oprescu, un nenorocit si un mincinos care a sistat toate proiectele ca sa se lanseze acum in campanie cu ele. Un comunist odios care trebuie eliminat urgent.

miti
10 May 22:47
+0
VOTURI
-0

oprescu nu mai merita increderea populatiei , ne-a tradat si dezamagit , nu s-a ocupat deloc de oras , doar de buzunarul lui ! ne-am saturat !

zero
10 May 22:45
+0
VOTURI
-0

RATB-ul a rămas fără bani pe sfârşit de an pentru că Oprescu a cheltuit toţi banii şi nu şi-a făcut încasările.

Deşi Consiliul General a alocat în decembrie bani către RATB, Oprescu nu a făcut plăţile şi iarna aceasta au fost autobuze care au circulat cu anvelope de vară, iar tramvaiele fara minime verificari tehnice. Oprescu este cel mai mare criminal, cel mai mare hot, cel mai mare imbogatit de cand este la PG. A furat tot prin firmele lui cu sediile in Cipru si Grecia!

light
10 May 22:42
+0
VOTURI
-0

O mare parte dintre cele 500 de vehicule cu tracţiune electrică din inventarul Regiei Autonome de Transport Bucureşti ar putea fi considerate piese de muzeu. 165 de tramvaie au grad de uzură peste 100 la sută. Pentru ca, Oprescu nu a mai vrut sa auda de siguranta cetatenilor care calatoresc in tranvaie. Oprescu, este criminalul Capitalei. Dupa nenorocirea de la Sighet, unde o firma mascata de a lui a distrus vieti, iata ca, acum iar s-a intamplat o mare nenorocire! Opriti-l oameni buni pe acest criminal care umbla numai dupa voturi!!!!!

ene
10 May 22:39
+0
VOTURI
-0

oprescu este un reprezentant usl , de aici din interesul lui pt bucuresti deducem si interestul celorlati , adica 0 , singurul iteres ramas in picioare este banul pe care ei il castiga/fura !

verde
10 May 22:36
+0
VOTURI
-0

"Primaria generala nu va mai subventiona RATB si RADET, a anuntat luni primarul Sorin Oprescu la prezentarea bugetului:"RATB si RADET sunt gauri negre pentru buget, iar subventionarea lor a dus la sufocarea modernizarii orasului...nu le mai putem da sute de milioane de euro anual" Si iata ce s-a intamplat in urma acestei decizii a lui Oprescu banditul! Tragedii, mor oameni! Oprescu trebuie oprit la timp, altfel ne desfiinteaza pe toti...Capuse, caini, tramvaie neverificate, autobuze fara anvelope adecvate...O sa muriti cat mai multi....deoarece asa vrea felcerul Oprescu!

otilia
10 May 22:32
+0
VOTURI
-0

otilia – eu o sa il votez pe prigoana pentru urmatorul tur la primarie , oprescu asta a facut numai rau si numai victime !

kiko
10 May 22:28
+0
VOTURI
-0

agarici poc asta nu a fost si nici nu va fi in stare de nimic in loc sa se gandeasca cum sa faca ceva bun pt bucuresti in ultima speta, el sta sa alerge dupa cai verzi pe pereti !

mita
10 May 22:25
+0
VOTURI
-0

ca de obicei el se pricepe la tot si in acelasi timp la nimic , stilul a la Romania !

!!

ralu
10 May 22:22
+0
VOTURI
-0

oprescu a devenit atotcunoscator a studiat almanahe alaturi de venghele !

bebe
10 May 22:18
+0
VOTURI
-0

ce prostii mai vb si oprescu , chiar nu se mai satura ? nu vede ca rade lumea de el ?

diana
10 May 22:15
+0
VOTURI
-0

As propune o lege speciala pentru Oprescu sa fie batut cu pietre la Universitate pentru tot ce a facut bucurestenilor, ne furat cu nerusinare, nesimtirea lui nu are limite sper sa fie pedepsit pentru toate hotiile facute in primarie.

george
10 May 22:08
+0
VOTURI
-0

Sper sa nu il mai vad mandatul viitor pe PRIMARUL MAMALIGA asta si-a facut avere pe spatele nostru sa ii fie rusine, nu merita respectul nostru pentru tot ce a facut asta impreuna cu USL-ul.

cosmin
10 May 22:04
+0
VOTURI
-0

Oprescule nu te mai vrea lumea s-au saturat de tine, nu ai facut nimic bun in tot mandatul ce l-ai avut, ai taiat panglici de la proiecte ce nu ti-au apartinut, a fost munca unor oameni ce merita sa fie apreciati pentru efortul lor.

ciprian
10 May 22:00
+0
VOTURI
-0

Domn’ primar sa sti ca nu va mai crede lumea sunteti doar un minciunica ce face mamaliga si carnati pantru cartea recordurilor atat, altceva nu a-ti mai realizat, a scuze a-ti mai facut o imensa gaura in bugetul local.

cristina
10 May 21:30
+0
VOTURI
-0

Oprescule apucate de mana cu Ponta si Antonescu si dute la plimabre, va cumparam noi bilete de avion dus sa va trimitem in jungla Africana sa guvernati la maimute, sunt sigur ca nici ele nu v-ar alege.

tatian
10 May 21:20
+0
VOTURI
-0

nu stiu sa zic nici un lucru bun facut de oprescu in bucuresti , blocuri izolate putine , parcuri murdare , strazi cu cratere , deszapezire 0 , pod nefinisat ! sa imi spuna si mie cineva un exemplu de ceva concret facut cap coada de el !

aneta
10 May 21:19
+0
VOTURI
-0

oprescu a furat prea mult alaturi de acesti usl-isti si vad ca vrea sa o faca in continuare , chiar are impresia ca va mai castiga ? hahaha

inna
10 May 21:08
+0
VOTURI
-0

oprescu nu a facut nimic bun pt bucuresti , de ce sa il mai votam inca odata .. la ce ne ajuta ? iar sa avem strazi stricate , nedeszapezite ? ... mizerie peste tot ?

alex
10 May 18:53
+0
VOTURI
-0

In ultima vreme nu mai poti sa iesi in siguranta pe strada. Iti pica tencuiala in cap de pe blocurile dezafectate, te inteapa capusele, te mananca maidanezii, mai nou mori si in tramvai. Oprescu de ce nu face nimic pentru siguranta noastra?

cristi
10 May 18:52
+0
VOTURI
-0

La RATB nu sunt bani nici de întreţinere sau reparaţii, iar primarul Sorin Oprescu refuză să aloce sumele necesare!! Oprescu a cheltuit toti banii pe proiecte gen panselute - o jardiniera costand 500 de euro!!!!!!!!!!!! Da, da... 500 de euro, trei floricele intr-o jardiniera. Asta este Oprescu, un nenorocit si un mincinos care a sistat toate proiectele ca sa se lanseze acum in campanie cu ele. Un comunist odios care trebuie eliminat urgent.

hera
10 May 18:48
+0
VOTURI
-0

Oprescu pentru mine nu a existat si nu va exista niciodata. Daca ma aflam intr-unul dintre tramvaie, nu dadeam in judecata RATB-ul .. ci PRIMARIA GENERALA!

Cera
10 May 18:37
+0
VOTURI
-0

Cate tragedii trebuie sa se mai intample din cauza Primarului General Oprescu pentru ca noi bucurestenii sa il schimbam? Abia astept alegerile … Haideti sa votam inteligent!

belu
10 May 18:33
+0
VOTURI
-0

Asta este Oprescu, un nenorocit si un mincinos care a sistat toate proiectele ca sa se lanseze acum in campanie cu ele. Un comunist odios care trebuie eliminat urgent. Nu trebuie sa se mai joace cu siguranta noastra!

racu
10 May 18:31
+0
VOTURI
-0

La RATB nu sunt bani nici de întreţinere sau reparaţii, iar primarul Sorin Oprescu refuză să aloce sumele necesare!! Oprescu a cheltuit toti banii pe proiecte gen panselute - o jardiniera costand 500 de euro!!!!!!!!!!!! Da, da... 500 de euro, trei floricele intr-o jardiniera.

horia
10 May 18:28
+0
VOTURI
-0

Oprescu este cel mai mare criminal, cel mai mare hot, cel mai mare imbogatit de cand este la PG. A furat tot prin firmele lui cu sediile in Cipru si Grecia!

zeku
10 May 18:26
+0
VOTURI
-0

RATB-ul a rămas fără bani pe sfârşit de an pentru că Oprescu a cheltuit toţi banii şi nu şi-a făcut încasările. Deşi Consiliul General a alocat în decembrie bani către RATB, Oprescu nu a făcut plăţile şi iarna aceasta au fost autobuze care au circulat cu anvelope de vară, iar tramvaiele fara minime verificari tehnice.

gelu
10 May 18:23
+0
VOTURI
-0

Oprescu nu a mai vrut sa auda de siguranta cetatenilor care calatoresc in tramvaie. Oprescu, este criminalul Capitalei. Dupa nenorocirea de la Sighet, unde o firma mascata de a lui a distrus vieti, iata ca, acum iar s-a intamplat o mare nenorocire! Opriti-l oameni buni pe acest criminal care umbla numai dupa voturi!!!!!

mari
10 May 18:34
+0
VOTURI
-0

RATB-ul a rămas fără bani pe sfârşit de an pentru că Oprescu a cheltuit toţi banii şi nu şi-a făcut încasările.

Deşi Consiliul General a alocat în decembrie bani către RATB, Oprescu nu a făcut plăţile şi iarna aceasta au fost autobuze care au circulat cu anvelope de vară, iar tramvaiele fara minime verificari tehnice. Oprescu este cel mai mare criminal, cel mai mare hot, cel mai mare imbogatit de cand este la PG. A furat tot prin firmele lui cu sediile in Cipru si Grecia!

gica
10 May 18:18
+0
VOTURI
-0

O mare parte dintre cele 500 de vehicule cu tracţiune electrică din inventarul Regiei Autonome de Transport Bucureşti ar putea fi considerate piese de muzeu. 165 de tramvaie au grad de uzură peste 100 la sută.

costea
10 May 18:13
+0
VOTURI
-0

Tragedii, mor oameni! Oprescu trebuie oprit la timp, altfel ne desfiinteaza pe toti...Capuse, caini, tramvaie neverificate, autobuze fara anvelope adecvate...O sa muriti cat mai multi....deoarece asa vrea felcerul Oprescu!

monalisu
10 May 18:06
+0
VOTURI
-0

Primaria generala nu va mai subventiona RATB si RADET, a anuntat luni primarul Sorin Oprescu la prezentarea bugetului:"RATB si RADET sunt gauri negre pentru buget, iar subventionarea lor a dus la sufocarea modernizarii orasului...nu le mai putem da sute de milioane de euro anual" Si iata ce s-a intamplat in urma acestei decizii a lui Oprescu banditul!

atotputernicul
10 May 18:00
+0
VOTURI
-0

se putea intampla si mai rau. Oprescu are acum pe constiinta peste 80 de persoane ce au avut de suferit in urma accidentului. A lasat RATB in paragina, iar existenta unor investitii directe in infrastructura sunt nule.

cristi
10 May 18:00
+0
VOTURI
-0

talharul asta de Oprescu si-a construit vile si si-a deschis conturi cu banii nostri furati. A sustras fara mila fondurile din visteria RATB si RADET, iar noi am ajuns sa riscam la fiecare iesire din casa

master
10 May 17:59
+0
VOTURI
-0

la RATB nu sunt bani de foarte mult timp…Oprescu a “investit” in niste panselute de 500 de euro ghiveciul. Cum sa coste o buruiana asa de mult?? Furaciunile astea o sa inceteze in scurt timp, cand dupa 10 iunie va veni cineva capabil la carma capitalei

master
10 May 17:59
+0
VOTURI
-0

daca nu-ti cade tencuiala-n cap, sau sa te muste cainii, stai linistit ca te loveste tramvaiul. E din ce in ce mai rau cu Oprescu la putere, ne omoara cu zile incet incet banditul asta cu sange comunist

adi
10 May 18:17
+0
VOTURI
-0

"Primaria generala nu va mai subventiona RATB si RADET, a anuntat luni primarul Sorin Oprescu la prezentarea bugetului:"RATB si RADET sunt gauri negre pentru buget, iar subventionarea lor a dus la sufocarea modernizarii orasului...nu le mai putem da sute de milioane de euro anual" Si iata ce s-a intamplat in urma acestei decizii a lui Oprescu banditul! Tragedii, mor oameni! Oprescu trebuie oprit la timp, altfel ne desfiinteaza pe toti...Capuse, caini, tramvaie neverificate, autobuze fara anvelope adecvate...O sa muriti cat mai multi....deoarece asa vrea felcerul Oprescu!

mario
10 May 17:59
+0
VOTURI
-0

o nenorocire si mai mare se putea intampla astazi, unde cineva putea ajunge infirm din cauza neglijentei lui Oprescu. A transferat conturile ratb-ului in off-shorurile sale din strainatate.

next
10 May 17:58
+0
VOTURI
-0

peste 150 de tramvaie au gradul de uzura de circa 100 de ani. E inadmisibil sa circulam cu mijloace de transport vechi de un secol. In mandatul lui Oprescu, te astepti la orice

ana
10 May 18:27
+0
VOTURI
-0

O mare parte dintre cele 500 de vehicule cu tracţiune electrică din inventarul Regiei Autonome de Transport Bucureşti ar putea fi considerate piese de muzeu. 165 de tramvaie au grad de uzură peste 100 la sută. Pentru ca, Oprescu nu a mai vrut sa auda de siguranta cetatenilor care calatoresc in tranvaie. Oprescu, este criminalul Capitalei. Dupa nenorocirea de la Sighet, unde o firma mascata de a lui a distrus vieti, iata ca, acum iar s-a intamplat o mare nenorocire! Opriti-l oameni buni pe acest criminal care umbla numai dupa voturi!!!!!

boris
10 May 17:58
+0
VOTURI
-0

Primarul a afirmat ca ratb-ul si radet-ul sunt niste gauri negre la buget. In loc sa gaseasca modalitati de imbunatire, acesta nu mai acorda subventii, banii transferandu-se in conturile sale din Cipru si Grecia

razvan
10 May 17:58
+0
VOTURI
-0

la anuntarea bugetului, Oprescu a zis ca Primaria nu va mai subventiona RADET si RATB. Cu asemenea masuri, e si normal ca lucrurile sa nu mearga ca la carte

mitica
10 May 17:21
+0
VOTURI
-0

Din moment ce o mare parte dintre cele 500 de vehicule cu tracţiune electrică din inventarul Regiei Autonome de Transport Bucureşti ar putea fi considerate piese de muzeu… va imaginati ca o data si o data tot se intampla aceasta nenorocire !! 165 de tramvaie au grad de uzură peste 100 la sută. Pentru ca, Oprescu nu a mai vrut sa auda de siguranta cetatenilor care calatoresc in tramvaie. Oprescu, este criminalul Capitalei. Dupa nenorocorea de la Sighet, unde o firma mascata de a lui a distrus vieti, iata ca, acum iar s-a intamplat o mare nenorocire! Opriti-l oameni buni pe acest criminal care umbla numia dupa voturi!!!!!

bobo
10 May 17:16
+0
VOTURI
-0

Era si normal sa se intample asa ceva… : "Primaria generala nu va mai subventiona RATB si RADET, a anuntat luni primarul Sorin Oprescu la prezentarea bugetului:"RATB si RADET sunt gauri negre pentru buget, iar subventionarea lor a dus la sufocarea modernizarii orasului...nu le mai putem da sute de milioane de euro anual" Si iata ce s-a intamplat in urma acestei decizii a lui Oprescu banditul! Tragedii, mor oameni! Oprescu trebuie oprit la timp, altfel ne rade pe toti...Capuse, caini, tranvaie neverificate, autobuze fara anvelope adecvate...O sa muriti cat mai multi....deoarece asa vrea felcerul Oprescu!

avira
10 May 17:10
+0
VOTURI
-0

La RATB nu sunt bani nici de întreţinere sau reparaţii, iar primarul Sorin Oprescu refuză să aloce sumele necesare!! Oprescu a cheltuit toti banii pe proiecte gen panselute-o jardiniera costand 500 de euro!!!!!!!!!!!! Da, da 500 de euro, trei floricele intr-o jardiniera. Asta este Oprescu, un nenorocit si un mincinos care a sistat toate proiectele ca sa se lanseze acum in campanie cu ele. Un comunist odios care trebuie eliminat urgent.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE