Călătorii care vor participa la evenimentul Fără pantaloni la metrou vor fi amendați,anunță MetrorexEvenimentul No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou), care are loc la nivel mondial începând din 2002, este plănuit să se desfăşoare pentru prima dată şi în Bucureşti, duminică, de la ora 15.00, când locuitorii oraşului sunt invitaţi să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni. Reprezentanții Metrorex anunță însă că cei care vor călători cu metroul doar în lenjerie intimă vor fi amendați.

NO PANTS DAY la metrou. Cativa bucuresteni au calatorit fara pantaloni la metrou. FOTO
NO PANTS DAY la metrou. Câţiva bucureşteni au călătorit fără pantaloni la metrou. FOTO

Organizatorul evenimentului No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou) în București a declarat pentru metropotam.ro că s-a interesat daca cei care vor lua parte la eveniment risca sa fie amendati de politie.

"In urma unei convorbiri telefonice cu comisarul Politiei Metrorex - domnul Stanescu - am aflat ca nu reprezinta expunere indecenta daca circuli cu metroul in boxeri sau imbracaminte sport scurta. Insa, aici nu intra si chilotii tanga sau chilotii tetra, asa ca ar fi bine sa le evitati pentru a nu fi amendati", a precizat organizatorul evenimentului. 

Răspunsul oferit de Metrorex prin intermediul Biroului de presă a fost însă altul. Astfel, reprezentantul Biroului de presă a declarat că toți călătorii care vor urca în metrou în lenjerie intimă vor fi amendați. 

No Pants Subway Ride este un eveniment global, care se întâmplă an de an şi care a început în 2002, în New York, la iniţiativa Improv Everywhere.

În acest an, la eveniment vor participa cel puţin 60 de oraşe din lume, fiind pentru prima dată când manifestarea este planificată să fie organizată şi în Bucureşti, potrivit informaţiilor prezentate pe pagina de Facebook dedicată "No Pants Subway Ride".

Evenimentul se va desfăşura duminică, de la ora 15.00, în toate oraşele participante.

În Bucureşti, cei interesaţi să participe sunt aşteptaţi duminică, la ora 15.00, la ieşirea de metrou Unirii - Hanul lui Manuc. Planul pentru ruta şi modul în care vor fi organizaţi participanţii va fi anunţat la locul de întâlnire.

La punctul de întâlnire, participanţii vor fi organizaţi în grupe şi împărţiţi la un anumit vagon. Liderul de grup va împărţi participanţii în grupe mai mici, atribuind fiecăruia o staţie specifică unde să se dezbrace de pantaloni, respectiv fustă.

Participanţii trebuie să aibă la ei un rucsac sau o sacoşă pentru a depozita pantalonii, o cartelă de acces la metrou sau bani pentru ea şi mult entuziasm. De asemenea, aceştia trebuie să poarte haine normale de iarnă (pălărie, căciulă, mănuşi etc.).

Participanţii la manifestare îşi vor scoate pantalonii în interiorul staţiei de metrou, înainte de a intra în vagoane. Participanţii la eveniment trebuie să poarte boxeri sau pantaloni scurţi, nefiind permisă versiunea de chiloţi tanga, scrie Mediafax. 

La eveniment pot participa cei care sunt dispuşi să îşi dea pantalonii jos de pe ei la metrou, cei care au abilitatea de a menţine un ton indiferent cu privire la acest lucru şi care au un bilet de metrou valid.

De asemenea, participanţii la eveniment trebuie să acţioneze ca de obicei, să nu interacţioneze cu alţi participanţi la eveniment pe care nu îi cunoaşte. În cazul în care sunt întrebaţi de oameni de ce circulă în acest mod, ei le vor spune acestora că "au uitat pantalonii acasă" şi, da, le este "un pic rece". De asemenea, trebuie să insiste că este o coincidenţă faptul că şi alte persoane şi-au uitat în aceeaşi zi pantalonii acasă.

De asemenea, participanţii trebuie să stea în vagon cum ar sta de obicei. Pot citi o revistă sau o carte sau să aibă activităţile pe care le au de fiecare dată când circulă cu metroul.

Evenimentul No Pants Subway Ride este plănuit să se desfăşoare duminică, de la ora 15.00, şi în oraşe precum New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver şi Washington DC, potrivit site-ului improveverywhere.com.

Etichete: amendă, Fără pantaloni la metrou, Metrorex

0/3 COMENTARII
elena
08 ian 11:31
+0
VOTURI
-0
Lucru pe calculator, max. 3 ore pe zi, pentru un castig de cel putin 300 de euro lunar, oferta serioasa.
Cei interesati trimiteti textul "JOB" la adresa de email elenaoituz@yahoo.com
popa tanacu
08 ian 00:16
+0
VOTURI
-0
sau la taraf tv, se toarna videoclipuri noi
popa tanacu
08 ian 00:14
+0
VOTURI
-0
bre, vreti cururi goale duceti-va la capatos sau alte bordeluri de genul

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE