Călătorii STB, OBLIGAŢI să facă duş cu apă rece în staţie FOTO&VIDEOCălătorii STB, care tranzitează zona foarte aglomerată de la intersecţia Răzoare, sunt obligaţi să facă duş cu apă rece în staţie. Şi asta pentru că, exact unde opresc tramvaiele, sistemul de irigaţie nu mai funcţionează corespunzător şi udă, la întâmplare, întreaga staţie STB. Unii călători sunt revoltaţi de situaţie, iar alţii consideră că duşul rece primit este binevenit în aceste zile caniculare. 

Duşul rece de care au parte obligatoriu călătorii STB se întâmplă în staţia de tramvai Piaţa Danny Huwe, în apropiere de intersecţia Răzoare, pe sensul de mers spre cartierul Drumul Taberei. Aici circulă tramvaiele 1, 10, 8 şi 25, linii foarte aglomerate mai ales dimineaţa şi seara. 

Mai mulţi cititori B365.ro ne-au transmis la redacţie imagini care arată că, în această staţie de tramvai, din cauza sistemului de irigaţie din zonă care funcţionează defectuos, călătorii STB sunt udaţi cu apă rece atât cât aşteaptă în staţie, cât şi atunci când trebuie să urce în tramvai. 

Unii călători s-au declarat indignaţi de situaţie din cauză că, spun ei, li se udă hainele cu care merg la serviciu.

Alţii însă spun că un astfel de duş cu apă rece este foarte bine venit, mai ales în aceste zile caniculare. 

Unii călători au găsit o altă metodă de a scăpa de duşul rece: ies în afara staţiei de tramvai şi aşteaptă mijloacele de transport în comun STB. 

Etichete: apa rece, Bucureşti, calatori udati, Capitală, dus rece in statie tramvai, linia 1 tramvai, linia 25, Piata Danny Huwe, tramvai

0/1 COMENTARII
Xulescu
13 aug 20:05
+0
VOTURI
-0
In Bucuresti, Capitala europeana, STB (fost RATB) respecta "normele europene" in absolut tot ce face! Ce frumos!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE