Calculatorul tău merge tot mai greu? Metodele prin care poți rezolva această problemăFoarte mulți dintre noi avem, adesea, probleme cu calculatoarele. Ori ne reinstalăm sistemul de operare, ori cumpăram un desktop sau laptop nou şi performant, iar după o perioadă acesta merge din ce în ce mai greu.

Calculatorul tau merge cel mai greu? Metodele prin care poti rezolva aceste probleme
Calculatorul tău merge cel mai greu? Metodele prin care poți rezolva aceste probleme
Foto: noobz.ro

Ce e de făcut?

REPORNIM! Foarte mulţi utilizatori lasă calculatorul pornit 24 de ore din 24, în stare de hibernare, dar fără să îl oprească complet. O simplă resetare ajută la curăţarea fişierelor temporare ale sistemului de operare.

Dacă această metodă nu a rezolvat problema, iar calculatorul tău merge la fel de greu, va trebui să mergi un pic mai departe.

Ai instalat ceva nou în ultima vreme?

Trebuie să te gândeşti dacă ai modificat ceva în ultima vreme, fie la setări, fie dacă ai instalat unul sau mai multe programe. Acelaşi lucru este valabil şi pentru actualizarea driverelor.

Dacă într-adevăr problema vine de la un program pe care l-ai instalat recent, acesta poate fi dezinstalat din Panoul de Control, tabul Programe şi Funcţii.

Dacă ai descoperit un driver care nu are ce căuta şi nu ai nevoie de el sau s-a actualizat singur, poţi folosi funcţia „Roll Back Driver". Dacă vrei să scapi de acel driver definitiv, poţi alege opţiunea „Dezinstalează".

Citește continuarea pe noobz.ro.

Etichete: calculator, imi merge greu calculatorul, laptop, probleme cu calculatorul

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE