Căldura face prăpăd în Capitală! 2.600 solicitări la Ambulanța București-IlfovCăldura a făcut prăpăd în Capitală. Procentul leșinurilor a crescut cu 50%, au spus oficialii Serviciului de Ambulanță București- Ilfov.

ambulanta
ambulanta

Potrivit managerului Serviciului de Ambulanță București- Ilfov, Alis Grasu, în ultimele trei zile s-au făcut peste 2.600 de solicitări la Ambulanța București- Ilfov. Numărul a crescut cu 12 % față de săptămâna trecută.

„Dacă ne raportăm la aceeași perioadă a săptămânii trecute, creșterea este de 12% a numărului total de solicitări”, informează dr. Alis Grasu.

Dintre solicitări, 1.712 au fost urgențe de cod roșu și cod galben. „Dintre urgențe, 375 de persoane se aflau în loc public când au avut nevoie de ambulanță, 59 dintre ele prezentând lipotimii și 50 de persoane au prezentat sincope, adică pierderea stării de conștiență pe perioade scurtă durată”, a menționat managerul Serviciului de Ambulanță București- Ilfov.

Alis Grasu a precizat și faptul că, raportat la cifra lipotimiilor înregistrate săptămâna trecută, a fost sesizată o creștere cu 50% a leșinurilor în aceste zile, la modul general.

Etichete: ambulanta bucuresti, apeluri, lesin

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h