Calea ferată dintre Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni, aproape gata. Anunțul lui Gică PopescuGică Popescu, consilier onorific al premierului Orban şi una dintre persoanele care este implicată în organizarea Campionatului European de Fotbal de la Bucureşti, amânat pentru 2021, a oferit detalii de ultimă oră despre calea ferată ce va lega Gara de Nord de Aeroportul "Henri Coandă". 

Tren Gara de Nord - Otopeni
Tren Gara de Nord - Otopeni

Fostul internaţional Gheorghe Popescu, în prezent consilier onorific al premierului României, a oferit un update în privinţa căii ferate dintre Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni. El spune că a vizitat, alături de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şantierul acestui proiect de suflet, la care ţine extrem de mult.

"Azi noapte s-a montat ultimul puzzle, tronsonul care traversează DN 1", spune Gică Popescu, care adaugă că românii vor putea merge cu trenul între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" începând din luna septembrie a acestui an, potrivit constructorului.

"ULTIMUL PUZZLE. DIN SEPTEMBRIE, DE LA OTOPENI LA GARA DE NORD!

Am fost astăzi, împreuna cu domnul Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, pe șantierul trenului care va lega Aeroportul Otopeni de Gara de Nord. Un proiect de suflet, în care m-am implicat și la care tin mult.

Azi noapte s-a montat ultimul puzzle, tronsonul care traversează DN 1. Constructorul a promis că în septembrie vom putea ajunge cu trenul de la Otopeni la Gara de Nord. Ne vom mândri!", este mesajul postat de Gică Popescu pe pagina sa de Facebook.

"Montarea celor 4 grinzi la viaductul de cale ferată peste DN1, în faţa Aeroportului Otopeni. Acţiunea va continua în nopţile de 23, 29, 30 iulie, dar şi în 5, 6, 12 şi 13 august, de la ora zero până la 4 dimineaţa. Este vorba despre lucrările de construire a liniei de cale ferată Bucureşti Nord – Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti", a mai transmis şi secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioşteanu, tot prin intermediul unui mesaj pe Facebook.

Etichete: aeroport, gara, gica popescu, Otopeni, tren

0/2 COMENTARII
abcdef
24 iul 00:34
+0
VOTURI
-0
Gică Popescu a fost închis de penelepre. Cât a fost în închisoare i-a murit tatăl. Acum e consilier onorific peneleprist. Poate următorul consilier onorific peneleprist va fi Dragnea. Și el e în închisoare băgat de penelepre.
paul
23 iul 14:23
+0
VOTURI
-0
O veste buna care pare realista. Gara de la aeroport este acoperita cu geam din polycarbonat iar un Segment este lasat liber ptr "aerisire" unde calatorii vor avea parte de ploie si zapada ?! Nu era mai bine sa fie toata gara acoperita dintr-o combinatie geam si tabla din aluminiu sa spune-mi ca la Stadionul Steaua ar fi fost parti umbrite plus lumina naturala.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE