Calea Victoriei redevine pietonală pe 2 şi 3 septembrie. Bucureştenii se vor bucura de teatruCalea Victoriei devine din nou pietonală, pentru a treia oară, în următorul weekend, în zilele de 2 şi 3 septembrie, când pe această arteră vor fi organizate tradiţionala "bătaie cu flori", teatru pentru copii, ateliere de creaţie, expoziţie de fotografie şi cinematograf în aer liber, anunţă Primăria Capitalei.

Calea Victoriei devine pietonala in weekend
Calea Victoriei devine pietonală în weekend

Astfel, sâmbătă şi duminică, între 10.00 şi 21.00, Calea Victoriei va deveni pietonală pe segmentul de la intrarea dinspre Piaţa Victoriei, până la intersecţia cu strada George Enescu, unde vor fi prezenţi animatori pe picioroange, portretişti şi caricaturişti, mimi, lustragii şi muzicieni stradali.

De asemenea, vor fi organizate ateliere de creaţie, de caligrafie, un cinematograf în aer liber şi teatru pentru copii, o expoziţie de fotografie, dar vor fi şi standuri cu produse şi preparate culinare.

Sâmbătă, cei care se vor plimba pe Calea Victoriei vor putea participa la "bătaia cu flori".

Municipalitatea precizează că în weekend cele trei muzee de pe Calea Victoriei vor avea program prelungit, astfel: Muzeul Municipiului Bucureşti - Casa Filipescu-Cesianu, intervalul 10:00 – 21:00, Muzeul Naţional "George Enescu", intervalul 10:00 – 20:00, Muzeul Naţional de Artă al României, intervalul 9:00 – 21:00.

Evenimentul "La pas pe Calea Victoriei" a mai avut loc în weekendul de Paşte, precum şi în cel din preajma Zilei Copilului, când au fost organizate concerte, spectacole de teatru, ateliere şi expoziţii.

 

Etichete: calea victoriei, calea victoriei bucuresti, calea victoriei pietonala

0/1 COMENTARII
LUCRU LA DOMICILIU
30 aug 15:58
+0
VOTURI
-0
Oferim urgent lucru part-time exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE