Călin Goia, solistul Voltaj, a rămas fără permis 90 de zile. Conducea cu 120 km/h în localitateSolistului trupei Voltaj, Călin Goia, i s-a suspendat exercitarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile, după ce a fost depistat conducând cu o viteză de 120 km/h în localitatea argeşeană Valea Ursului. Goia a primit suplimentar şi o amendă de 420 de lei. 

Calin Goia, solistul de la Voltaj
Călin Goia, solistul de la Voltaj

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, cântăreţul conducea o maşină BMW X 5 şi se deplasa dinspre Râmnicu Vâlcea spre Bucureşti, pe DN 7, iar la un moment dat a fost înregistrat de aparatul radar al politiştilor rutieri argeşeni circulând cu o viteză mai mare decât cea prevăzută de lege pentru deplasarea prin localitate, respectiv 50 km/oră.

Oamenii legii i-au reţinut permisul de conducere lui Călin Goia, pentru trei luni, şi i-au aplicat şase puncte de amendă, respectiv suma de 420 de lei, punctul de amendă fiind de 70 de lei, iar solistul şi-a continuat apoi deplasarea spre Capitală.

Sursa: realitatea.net

Etichete: permis, radar, viteză, Voltaj

0/1 COMENTARII
vallym
01 feb 18:47
+0
VOTURI
-0
Extraordinar ce a facut, a condus cu 120 la ora pe o porcarie de drum...faceti frate presiune pe altii sa faca drumuri, autostrazi...lasat cancanurile

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h