Călin Popescu Tăriceanu: Am redepus la tribunal, săptămâna trecută, dosarul de înregistrare a PLRCălin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, a declarat, luni, că în cursul săptămânii trecute a redepus la tribunal dosarul de înregistrare a PLR, el arătând că speră ca, de data aceasta, să nu mai existe niciun fel de obstacol.

Calin Popescu Tariceanu: Am redepus la tribunal, saptamana trecuta, dosarul de inregistrare a PLR
Călin Popescu Tăriceanu: Am redepus la tribunal, săptămâna trecută, dosarul de înregistrare a PLR
Foto: nasul.tv

"Dosarul a fost depus săptămâna trecută, din nou, la tribunal şi am reluat ca atare procesul de reînregistrare a partidului. Aşteptăm termenele pe care le stabileşte Justiţia în conformitate cu legea şi sper ca de data aceasta să nu mai existe niciun fel de obstacol", a spus Tăriceanu, după şedinţa coaliţiei.

Tribunalul Bucureşti a respins, în septembrie 2014, solicitarea formulată de Partidul Naţional al Mediului, preluat de gruparea condusă de Călin Popescu Tăriceanu, pentru transformarea acestuia în Partidul Liberal Reformator prin modificarea Statutului, a denumirii şi a programului politic, scrie Mediafax.

Gruparea condusă de Călin Popescu Tăriceanu a solicitat transformarea Partidului Naţional al Mediului în Partidul Liberal Reformator printr-o cerere depusă la Tribunalul Bucureşti în 14 august pentru modificarea statutului, a programului politic şi a denumirii partidului.

Etichete: Călin Popescu Tăriceanu, Partidul Liberal Reformator, plr, Tăriceanu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h