Călin Popescu Tăriceanu, citat ca martor la DNAŞeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost citat la DNA. Tăriceanu a anunţat că se va prezenta vineri în faţa procurorilor, având calitatea de martor. 

Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu anunță că se va prezenta vineri la sediul Direcției Naționale Anticorupție Brașov, în calitate de martor.

"La invitația DNA Brașov, mâine, 15 aprilie, în conformitate cu procedura legală, mă voi prezenta la sediul instituției în calitate de martor, în dosarul 259/p/2015. (...) Totodată, doresc să fac cunoscut faptul că informația legată de prezența mea la DNA Brașov era cunoscută doar de subsemnatul și de lucrătorul DNA care m-a invitat telefonic. De regulă, informez cu promptitudine presa despre activitățile mele de interes public, așa cum poate fi apreciată prezența mea la DNA în calitate de martor", se arată într-un comunicat de presă transmis de președintele Senatului.

Tăriceanu menționează că, "în respect pentru reglementările legale privind confidențialitatea anchetei", nu va face declarații nici la sosirea și nici la plecarea din sediul DNA.

"De această dată, în mod premeditat, am ținut strict secretă această informație pentru a verifica dacă lucrătorii DNA scurg informații confidențiale către presă. Cu puțină vreme în urmă, am fost contactat din lumea presei cu întrebarea: 'Este adevărat că ați fost invitat la DNA Brașov?'. Q.E.D., așa că am hotărât să dau publicității acest comunicat", mai afirmă Tăriceanu.

Etichete: Călin Popescu Tăriceanu, Calin popescu Tariceanu DNA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE