Călin Popescu Tăriceanu face apel la Crin Antonescu să nu rupă USLCălin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri, că nu este de acord cu ruperea USL şi că îi va cere şefului PNL, Crin Antonescu, să revină asupra deciziei şi să revină în USL. 

Tariceanu: Este posibil ca Partidul Reformator Liberal sa faca parte din noul guvern
Tăriceanu: Este posibil ca Partidul Reformator Liberal să facă parte din noul guvern

"Sunt un vechi membru al PNL de 24 de ani şi voi continua să rămân alături de marea familie liberală, dar nu voi accepta decizia luată ieri, dar eu apreciez că ea a fost luată pe baza unor afirmaţii false furnizate colegilor mei. Am vorbit în această dimineaţă cu premierul Victor Ponta că doreşte să continue proiectul USL şi mi-a dat asigurări că doreşte să continue proiectul USL în actuala formă. Îi cer preşedintelui PNL să revină în USL", a precizat Tăriceanu care a adăugat că se va întâlni astăzi cu premierul Ponta.

"Îi voi cere premierului Victor Ponta să-şi respecte toate angajamentele luate faţă de PNL, menţinerea poziţiilor PNL, susţinerea unui candidat liberal la Preşedinţia României. Mă voi duce azi să mă întâlnesc cu premierul Victor Ponta", a menţionat Tăriceanu. 

Anterior, surse liberale spuneau că Tăriceanu urma să anunţe oficial plecarea din PNL în cadrul unei conferinţe de presă ce va fi susţinută miercuri la prânz.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi, că se gândeşte la o posibilă demisie din PNL. El a declarat că a votat împotriva ruperii USL, decizie pe care o consideră pripită.

„Personal nu am votat pentru ieşirea de la guvernare, am votat împotrivă. Mai degrabă s-a dorit o rezolvare expeditivă. Cred că e o atitutidine uşor pripită", a spus Tăriceanu.

Întrebat dacă se gândeşte să plece din partid, Tăriceanu a spus: „Noaptea e un sfetnic bun, o să mă gândesc foarte bine la asta", scrie romaniatv.net. 

Etichete: Călin Popescu Tăriceanu, PNL, usl

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE