Călin Popescu Tariceanu, nemulțumit că PLR nu a fost invitat la consultările de la CotroceniPreședintele Senatului Calin Popescu Tariceanu anunță că a aflat "cu regret" că Partidul Liberal Reformator (PLR) nu a fost invitat la Cotroceni de presedintele Romaniei, pentru consultări.

Calin Popescu Tariceanu, nemultumit ca PLR nu a fost invitat la consultarile de la Cotroceni
Călin Popescu Tariceanu, nemulțumit că PLR nu a fost invitat la consultările de la Cotroceni
Foto: nasul.tv

"Regretul meu este amplificat de faptul ca parlamentarii PLR isi fac datoria in cadrul Legislativului pentru a asigura o stabilitate politica actualului Cabinet, ministrii PLR contribuie in mod semnificativ la actiunea eficienta a Guvernului, iar activitatea politica a PLR in cadrul coalitiei de guvernare a impulsionat adoptarea recenta unor masuri de origine liberala stimulative pentru economia nationala, dintre care mentionez noul Cod Fiscal si reducerea TVA de la 1 Iunie a.c.", transmite Tariceanu printr-un comunicat de presa, conform Hotnews.ro.

Tariceanu mai precizeaza ca "Cererea de schimbare a numelui partidului, pe care am inaintat-o instantei competente a fost admisa, ceea ce ne confera atributul de legalitate. Este adevarat ca PLR nu a participat la alegerile din 2012 si aceasta imprejurare ar putea fi invocata pentru neinvitarea partidului la consultarile de la Cotroceni, datorita unei presupuse lipse de legitimitate a parlamentarilor PLR, sau chiar a partidului in intregul sau. Am contrazis si in trecut aceasta teza, o contrazic si in prezent. PLR, parlamentarii si membri sai au o legitimitate indiscutabila conferita de electorat, care a votat in 2012 listele USL si a respins de o maniera categorica PDL-ul lui Basescu, camuflat azi sub denumirea de noul PNL. PNL a fost votat in 2012 asa cum s-a prezentat atunci, in campania electorala, si nu cum s-a transformat peste noapte, fara niciun fel de consultare a electoratului sau, intr-un partid in care mostenirea comportamentala si de cadre a lui Traian Basescu este vizibila pentru oricine."

Etichete: Călin Popescu Tăriceanu, consultari cotroceni, Klaus Iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE