Camerele de supraveghere de la Colecitv, demontate pentru a fi analizate de anchetatoriAnchetatorii demontează camerele de supraveghere din incinta clubului Colectiv, pentru a fi analizate de experţii de la INEC.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20739567-anchetatorii-clubul-colectiv-pentru-demonta-camerele-supraveghere.htm
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20739567-anchetatorii-clubul-colectiv-pentru-demonta-camerele-supraveghere.htm
Foto: iconcert.ro

Anchetatorii au venit miercuri dimineata la sediul clubului Colectiv, pentru a demonta camerele de supraveghere din incinta, acestea urmand a fi analizate de experti de la Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC), informează Hotnews.ro.

Camerele video vor fi demontate de un echipaj de pompieri si vor fi examinate de specialistii de la INEC, dupa ce anterior au fost recuperate si imaginile video.

In momentul producerii incendiului, in clubul Colectiv erau patru camere de supraveghere, care au surprins imagini diferite, in functie de unghiurile in care erau montate.

Ancheta in acest caz este efectuata de Parchetul General, care a pus sub acuzare sase persoane: pe cei trei patroni ai clubului Colectiv - Alin George Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, precum si pe reprezentantii firmei de artificii - Daniela Nita (administrator), Cristian Nita (director) si Viorel Zaharia (pirotehnist).

Etichete: ancheta colectiv, camere supraveghere, colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE