Campania "Bucureşti, zâmbeşte!". Ce primiţi dacă treceţi, joi, prin Parcul Carol şi TineretuluiCentrul de Terapie prin Râs Mandarin a iniţiat, pe 1 august, în parcul Tineretului, campania "Bucureşti, zâmbeste!". Membrii Centrului au pregătit răvaşe cu gânduri şi citate despre zâmbet şi i-au invitat pe cei prezenti în parc să extragă un ravaş pe care să îl păstreze. Acţiunea se va repeta şi joia aceasta.

Campania Bucuresti, zambeste!
Campania Bucuresti, zambeste!
Foto: Centrul Mandarin

Echipa a oferit trecatorilor şi baloane colorate, fotografiindu-i pe cei mai zâmbitori dintre ei. Albumul cu zambete astfel adunate are scopul de a le reaminti bucurestenilor de secretele mici cu efecte mari care le pot face viata mai frumoasa.

Campania incepută s-a bucurat de un real succes, spun organizatorii , astfel încât va continua şi joia aceasta, de la orele 16.00 în parcul Tineretului, parcul Carol si Centrul Vechi.

Centrul de Terapie prin Râs Mandarin a luat fiintă in urmă cu un an de zile şi s-a remarcat prin atelierele originale de terapie prin ras pe care le sustine saptamanal. Mai multe informatii despre activitatea centrului gasiti aici.

Etichete: centru vechi, Parcul Carol, Parcul Tineretului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h