Campanie de adopţie a câinilor fără stăpân, organizată duminică la Ringstar ClubBucureştenii pot adopta un câine fără stăpân în cadrul unei campanii de adopţie organizată duminică de Primăria Sectorului 1, la Ringstar Club, cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor sărbătorită în fiecare an în 4 octombrie. Actele de adopţie sunt întocmite pe loc, iar patrupedele pot fi luate acasă imediat de către noii stăpâni.

Caini
Câini

Campania de adopţie se va desfăşura duminică la Ringstar Club din Şoseaua Odăi nr. 6, între orele 8.00 şi 15.00

Potrivit Primăriei Sectorului 2, câinii oferiţi spre adopţie sunt strânşi de pe străzi de Poliţia Animalelor Sector 1 şi provin din adăpostul administraţiei locale situat pe Şoseaua Odăi nr. 3-5. Câinii sunt vaccinaţi, sterilizaţi, le-au fost montate microcipuri şi au carnete care dovedesc că sunt clinic sănătoşi.

Cei care doresc să adopte un câine fără stăpân trebuie să aibă asupra lor buletinul de identitate.

Campania de adopţie este organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor, sărbătorită în fiecare an pe 4 octombrie şi va avea loc în cadrul evenimentului "Bucharest Trofy 2017", iniţiat de Asociaţia "Dobermann Club România" cu sprijinul Poliţiei Locale Sector 1.

De asemenea, adopţiile pot fi făcute pe toată durata anului direct de la adăpostul de animale din Şoseaua Odăi nr. 3-5, de luni până vineri între 09.00 şi 14.00, unde în prezent sunt peste 700 de câini.

Actele de adopţie sunt întocmite pe loc, patrupedele putând fi luate acasă direct de noii stăpâni.

Etichete: adoptie caini, câini, câini fără stăpân

0/2 COMENTARII
yyyxxx
17 Oct 13:07
+0
VOTURI
-0
cum va asigurati ca nu sunt eliberati pe strada imediat dupa adoptie? Cum se evita cazurile din trecut precum batrane care "adoptau" zici de caini?
nnnx
06 Oct 20:48
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de transportul public al capitalei!https://petitieonline.net/petitie/04526149.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie integral de M5 cât mai repede!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE