Campanie de publicitate în metrou împotriva eutanasiei câinilor maidaneziVier Pfoten a derulat o campanie indoor impotriva cainilor comunitari (Foto: best-event.ro)
Vier Pfoten a derulat o campanie indoor împotriva cainilor comunitari (Foto: best-event.ro)

Vier Pfoten a investit câteva mii de euro în campania “Sunt un animal. Fii om şi fă diferenţa!”, care se desfăşoară în doua trenuri de metrou, ce circulă pe magistrala IMGB-Pipera. Anul viitor, organizaţia va derula o campanie în toate mediile de comunicare, notează DailyBusiness.ro.

Reprezentantii Vier Pfoten au declarat că banii pentru aceast proiect provin din bugetul de marketing şi programul de sterilizare a câinilor fără stăpân. Campania se derulează în metrou pentru că vadul este foarte bun, iar afişele sunt vizualizate zilnic de 10.000 - 13.000 de oameni, potrivit estimărilor făcute de agenţia de publicitate care se ocupă de proiect.

Etichete: câini comunitari, câini maidanezi, campanie, metrou, publicitate, vier pfoten

0/2 COMENTARII
Dana
10 sep 01:21
+0
VOTURI
-0
Locuiesc in Spania si aici nu au caine vagabonzi si stiti de ce? Nuuu, nu pentru ca i au eutanasita si pentru dintr un bun inceput lucrurile sau facut cu cap si suflet. Nimeni nu arunca la gunoi cainii sai si le cauta un stapan sau un centru veterinar . Civilizatia este cea care ne separa mii de ani de alte tari . Ultimul lucru din lume care ar trebui sa i treaca prin minte cuiva este crima. Cine propune si gandeste asta nu se iubeste nici pe sine insasi caci atunci cand iubesti copiii iubesti tot, animalele, familia, prietenii si tot mediul car ete inconjoara, iubesti viata in sine .Nu infocati situatia in ura , razbunare si agresivitate , asta va face mizerabili nu puternici ni inteligenti , creati solutii sanatoase , toti avem dreptul la viata pana si cea mai mica vietate si nimeni nu are dreptul la viata nimanui, nimeni nu este de nimeni in viata asta.
Dana
10 sep 01:14
+0
VOTURI
-0
Eu nu vreau sa traiesc cu criminali in jurul meu , sunt un pericol public si vorbesc despre indivizi nu despre caini .Ce putem face sa ne protejam de acesti supusi oameni? Nu ar fi normal sa propun sa i omoram nu? Eu cred ca nu , civilizatie, educatie, constienta si umanitate. Nu aruncati caini la gunoi, ganditi va la consecintele voastre caci acum platesc ei pretul ignorantei voastre. Nu omorati nici un animal , veti deveni monstri , veti pierde prima conditie a omului, omenia si umanitatea .
thegun
26 dec 14:03
+0
VOTURI
-0

Foarte bine, sa fie lumea informata asupra acestei chestiuni ca sa poata vota in cunostinta de cauza la referendumul local.

Paul
20 dec 13:30
+0
VOTURI
-0

Foarte bine !

Sterilizare, nu eutanasiere !

Nu putem fi mai animale ca animelele !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE