Campanie de reciclare în 21 de şcoli din Bucureşti şi Ilfov, iniţiată de un lanţ de magazineTimp de o lună, elevii din 21 de şcoli din Bucureşti şi Ilfov vor învăţa să recicleze, în cadrul unei campanii iniţiate de un lanţ de magazine.

Campanie de reciclare in 21 de scoli din Bucurestisi Ilfov
Campanie de reciclare în 21 de şcoli din Bucureştişi Ilfov
Foto: replicahd.ro

Mega Image desfăşoară în perioada 1 decembrie 2013 – 5 ianuarie 2014 proiectul „Învaţă să reciclezi", ce reprezintă o continuare a campaniei iniţiată la sfârşitul anului 2012.

Campania „Învaţă să reciclezi" se desfăşoară prin implementarea unui proiect educativ de responsabilizare a elevilor claselor I - IV din 21 de şcoli din Bucureşti şi Ifov. Obiectului campaniei îl reprezintă stimularea elevilor să recicleze PET-uri şi recipiente de aluminiu, fiind incluşi într-un concurs la nivel de şcoală.

Copiii vor fi informaţi cu privire la avantajele reciclării şi vor fi îndemnaţi să colecteze cât mai multe recipiente şi să le ducă împreună cu părinţii în cele mai apropiate magazine Mega Image care sunt dotate cu aparate de reciclare. La finalul campaniei, în funcţie de cantitatea de PET-uri şi ambalaje de aluminiu reciclate, vor fi desemnate clasele câştigătoare urmând a le fi înmânate premii şi diplome.

În 2010 Mega Image a introdus un centru de reciclare pentru ambalaje PET. În prezent, clienţii Mega Image din Bucureşti au la dispoziţie 12 centre de reciclare în magazinele Mega Image. Fiecare centru pentru reciclare are un punct de colectare, reprezentat printr-un echipament automat amplasat la intrarea în magazin, prin intermediul căruia se face colectarea de sticle PET şi recipiente de aluminiu.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde 273 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (162), Shop&Go (110), AB COOL FOOD (1).

Etichete: campanie reciclare, Mega Image, reciclare, scoli bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h