CAMPANIE DE REDUCERI FALSĂ, pe Facebook, a cărei ţintă este eMAG. Mesajul transmis de eMAGNumele retailer-ului eMAG este folosit într-o CAMPANIE DE REDUCERI FALSĂ, care s-a viralizat rapid pe reţelele de socializare. Retailer-ul online a confirmat că nu este iniţiatorul campaniei şi îi îndeamnă pe utilizatori să nu dea curs acestei campanii false.

"Am primit mai multe sesizări din partea voastră cu privire la o campanie care se desfășoară sub semnătura eMAG. Acea campanie nu este organizată de noi sau în colaborare cu noi, de aceea, recomandăm tuturor sa nu intre pe linkul campaniei și să nu trimită niciun fel de date personale prin email sau sms. Vă mulțumim pentru ajutor!", anunţă eMAG într-o postare publicată vineri, la ora 14.00, pe pagina de Facebook.

Întrebaţi de o internaută dacă mai e valabilă campania "Festivalul Toamnei" iniţiată de eMAG, reprezentanţii companiei au transmis, într-un comentariu pe Facebook: "Asa cum am mentionat in postarea noastra, campania din imaginea " campanie FALSA" este falsa si nu are legatura cu abonarea la newslettrul eMAGbaby si nici cu Festivalul Toamnei. Te poti abona in siguranta aici, dar cardul cadou este extras saptamanal prin tragere la sorti ( nu garantat)".

 

Am primit mai multe sesizări din partea voastră cu privire la o campanie care se desfășoară sub semnătura eMAG. Acea...

Posted by eMAG on Friday, October 16, 2015

Şi Mega Image, cunoscutul lanț de magazine, este, în această perioadă, victima unei campanii FALSE pe Facebook. Practic, Mega Image este ţinta unei acţiuni de tip phishing pe reţeaua de socializare.

Etichete: emag, reducere, teapa

0/2 COMENTARII
mihail30
17 Oct 14:23
+0
VOTURI
-0
Start rapid si usor! Bani la domiciliu! Cautam urgent colaboratori extrem de seriosi pentru lucru la domiciliu. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, calculator, cunostinte de operare cu documente word si pdf, timp liber de circa 2-3 ore pe zi. Oferim contract de comision si instruire pas cu pas, gratuita. Numai persoanele foarte serioase sunt rugate sa ceara detalii la adresa de email: zizou_sez@yahoo.com
Cris
17 Oct 09:01
+0
VOTURI
-0
Nu are de ce sa fie campanie falsa. E timpul ca EMAG sa scada masiv preturile, care sunt nerusinat de mari, in ultima vreme, in asteptarea Black Friday, de parca ar mai pune cineva botul...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h