Campanie FALSĂ pe Facebook. Ţinta este lanţul de magazine Mega ImageMega Image, cunoscutul lanț de magazine, este victima unei campanii FALSE pe Facebook. Practic, Mega Image este ţinta unei acţiuni de tip phishing pe reţeaua de socializare. 

Campanie FALSA pe Facebook. Tinta este lantul de magazine Mega Image (Foto rfi.ro)
Campanie FALSĂ pe Facebook. Ţinta este lanţul de magazine Mega Image (Foto rfi.ro)

„Atenție, o campanie de phishing în care este implicat cunoscutul lanț de magazine Mega Image circulă pe Facebook! Aparent, pagina nu are niciun scop malițios, dar fiți atenți la linkurile din pagină, acestea vad pot redirecționa către site-uri infectate!", scriu cei de la Bitfdefender.

Mesajul campaniei este "Primești GRATUIT Cardul cadou Mega Image în valoare de 400 lie Sărbătorim. Clic aici acum pentru a-ți primi GRATUIT Cardul cadou Mega Image în valoare de 400 lie (au mai rămas 198) giftcardro.info
Vrei o șansă de a primi unul dintre aceste cadouri? Partajează-ne pagina și acordă-ne un Like. Notă: Aceste cadouri exclusive sunt limitate și pot dispărea în orice moment, astfel că trebuie să acționezi rapid".

Cei de la Mega Image au scris pe pagina lor de Facebook:

ATENTIE! Aceasta campanie este falsa si nu este realizata de sau in colaborare cu Mega Image. Am inceput sa luam masuri pentru blocarea ei si va recomandam sa nu accesati pagina sau sa distribuiti link-ul.

Sursa: capital.ro

Etichete: campanie falsa, facebook, Mega Image, phishing

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE