CAMPANIE INEDITĂ în Bucureşti. Candidat la primărie, inspirat de viralul "Cristi! Bă, Cristi!" VIDEOCristian Petrescu, liderul Mişcării Populare Bucureşti şi pretendent la scaunul de primar al sectorului 3, îşi face campanie cu un slogan pe care l-a împrumutat de la un clip devenit viral pe internet: "Cristi! Bă, Cristi!". Petrescu şi-a lansat şi o platformă online: "cheamalpecristi.ro". Deşi nu este încă oficial desemnat candidat al MP la sectorul 3, Petrescu se află pe lista posibililor competitori.

Cum isi face campanie un candidat MP la primaria sector 3
Cum îşi face campanie un candidat MP la primăria sector 3
Foto: facebook.com

"Nu, nu este o glumă. De mâine, 4 februarie, vin în sprijinul tău cu un nou proiect!", anunţa Cristian Petrescu la începutul lunii, după ce clipul "Cristi! Bă, Cristi!" a făcut furori pe Internet.

Cristian Petrescu s-a gândit să folosească viralul în campania pentru sectorul 3, lansând astfel o platformă "Cheamă-l pe Cristi", în care îi invită pe bucureştenii din sectorul 3 sa spuna cu ce probleme se confrunta.

"Creează-ți cont și spune-ne care sunt problemele cu care te confrunți în relația cu autoritățile publice din sector. Cristi și echipa lui de specialiști îți vor oferi cele mai bune sfaturi și soluții. Împreună putem face din Sectorul 3 locul în care să ne simțim acasă. Cristian Petrescu vrea să te ajute. Tu vrei?", este prezentarea platformei.

Deşi startul oficial al campaniei este încă departe, aspiranţii la un fotoliu de primar din Bucureşti au început deja acţiunile electorale. Alegerile locale din acest an ar urma să aibă loc în luna iunie. 

Mişcarea Populară nu şi-a desemnat încă oficial candidaţii la sectoare, însă Cristian Petrescu se află în cursa internă pentru sectorul 3. 

Etichete: alegeri locale bucuresti, cheama-l pe cristi, Cristian Petrescu, viralul Cristi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE