Campanie inedită, lansată de Camelia Potec, pe Aeroportul OtopeniCamelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, a lansat, joi, programul ''Pașaport pentru performanță'', care are ca scop atragerea tinerilor către înot, într-o locație neconvențională, terminalul nou de plecări al Aeroportului Internațional "Henri Coandă".

Campanie inedita, lansata de Camelia Potec, pe Aeroportul Otopeni
Campanie inedită, lansată de Camelia Potec, pe Aeroportul Otopeni
Foto: sportnews.ro

Scopul declarat al acestui eveniment organizat de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, alături de Compania Națională Aeroporturi București este creșterea numărului de copii și tineri care practică înotul, precum și de mediatizare a beneficiilor pe care acest sport le are asupra stării de sănătate organismului uman, scrie Agerpres.

Programul face parte dintr-o strategie pe termen mediu și lung, cu un pronunțat rol educativ, ce are în vedere atragerea copiilor și a tinerilor către mișcare în general și către înot, în special.

''Prin acest aeroport trec mii de oameni. Deci este o vizibilitate foarte bună pentru campania noastră care constă într-un concurs la care poate participa oricine răspunde pe un talon la o întrebare simplă'', a declarat cu această ocazie Camelia Potec.

În continuare, conducătoarea FRNPM ea a precizat: ''Dorim în următorii 10-15 ani să aducem natația în top 5 printre cele mai practicate sporturi din țara noastră. Premiile concursului nostru sunt mici, dar pot reprezenta scânteia care aprinde un foc mare. Înotul este un pașaport către o viață sănătoasă pentru oameni cu o bună dispoziție''.

Călătorii care trec prin terminalul nou de plecări al Aeroportului Internațional "Henri Coandă" sunt invitați să participe la un concurs cu taloane. Premiile sunt abonamente de înot la cel mai apropiat bazin pentru copii până la vârsta de 10 ani, echipamente oficiale de antrenament, slip sau costum, cască și ochelari, tricouri cu însemnele României, precum și genți de voiaj.

Concursul are loc în perioada 26 martie — 3 aprilie.

Etichete: Aeroportul Otopeni, Camelia Potec, campanie, inedit, înot, terminal Aeroportul Otopeni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE